Wdfrgtfrgv

Páginas: 2 (266 palabras) Publicado: 17 de marzo de 2011
KIEGÉSZÍTŐ LICENCFELTÉTELEK MICROSOFT SZOFTVERHEZ
MICROSOFT .NET-KERETRENDSZER 4 MICROSOFT WINDOWS OPERÁCIÓS RENDSZERHEZ
MICROSOFT .NET-KERETRENDSZER 4 ÜGYFÉLPROFIL MICROSOFT WINDOWS OPERÁCIÓSRENDSZERHEZ
ÉS A KAPCSOLÓDÓ NYELVI CSOMAGOK
Ezen kiegészítés licencét a Microsoft Corporation (vagy az Ön lakhelye alapján egy társvállalata) nyújtja Önnek. Ön akkor használhatja ezt a kiegészítést, harendelkezik licenccel a (jelen kiegészítéssel használható) Microsoft szoftver (a továbbiakban „szoftver”) használatához. Amennyiben nem rendelkezik érvényes licenccel a szoftverhez, úgy nemhasználhatja a kiegészítést. Ön a szoftver minden érvényes licenccel ellátott példányával használhatja a kiegészítés egy példányát.
A következő licencfeltételek további használati feltételeket határoznak meg akiegészítéshez. A kiegészítés használatára a szoftverre vonatkozó licencfeltételek és ezek a feltételek érvényesek. Egymásnak ellentmondó feltételek esetén ezen kiegészítő licencfeltételekalkalmazandók.
A kiegészítés használatával Ön elfogadja a jelen feltételeket. Amennyiben nem fogadja el a feltételeket, úgy ne használja a kiegészítést.
Ha elfogadja a jelen licencfeltételeket, azok azalábbiakban ismertetett jogokat biztosítják Önnek.
1. TERMÉKTÁMOGATÁSI SZOLGÁLTATÁSOK A KIEGÉSZÍTÉSHEZ. A Microsoft ehhez a szoftverhez a www.support.microsoft.com/common/international.aspx webhelyen leírtakszerint terméktámogatási szolgáltatást nyújt.
2. A MICROSOFT .NET-KERETRENDSZER ÖSSZEHASONLÍTÓ TELJESÍTMÉNYVIZSGÁLATA. A szoftver tartalmazza a .NET-keretrendszer egy vagy több alkotórészét (atovábbiakban: .NET-alkotórész). Ön belső összehasonlító teljesítményvizsgálatot végezhet a .NET-alkotórészeken. Az ilyen .NET-alkotórészekre vonatkozó bármely teljesítményvizsgálat eredményeit közzéteheti,feltéve, ha betartja a http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=66406 webhelyen ismertetett feltételeket.
A Microsofttal esetlegesen kötött bármely más megállapodástól függetlenül, ha Ön ilyen...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS