webquest

Páginas: 4 (850 palabras) Publicado: 10 de junio de 2014
Les webquest
Les webquest són una proposta didàctica de recerca guiada, que utilitza principalment recursos d’Internet, desenvolupada per Dodge al 1995 a la Universirar Estatal de San Diego.Podem trobar una gran varietat de definicions, com per exemple:
-És una activitat de recerca en la qual la informació amb la qual interactuen els alumnes prové total o parcialment de recursos d' Internet-És un tipus d'unitat didàctica que incorpora vincles a la World Wide Web. Els alumnes disposen de recursos Internet i se'ls demana que analitzin i sintetitzin la informació i arribin a les sevespròpies solucions creatives.
-És una activitat didàctica que proposa una tasca factible i atractiva per als estudiants i un procés per realitzar-la durant el qual, els alumnes faran coses ambinformació: analitzar, sintetitzar, comprendre, transformar, crear, jutjar i valorar, crear nova informació, publicar, compartir, etc. La tasca ha de consistir en contestar preguntes concretes sobre fets oconceptes o copiar el que apareix en la pantalla de l'ordinador a una fitxa.
Una WebQuest es concreta sempre en un document per als alumnes, normalment accessible a través de la web, dividit en apartatscom a introducció, descripció de la tasca, del procés per dur-la a terme i de com serà avaluada i una espècie de conclusió. Aquests són els punts que l'estructuren:
Introducció: orienta els alumnes icapta el seu interès, situant-los en una història o problema a resoldre. La introducció deu ser clara i motivadora amb la finalitat de presentar la webquest (el tema sobre el que es treballarà,l'escenari inicial, el plantejament de preguntes, problemes o reptes a resoldre...)
Tasca: es proporciona a l'alumne una clara descripció del que haurà de fer en finalitzar la webquest així com el nombrede persones que compondran el grup de treball, els papers que hauran d'adoptar els components. La classificació de les tasques són de repetició, de recopilació, de misteri, de periodisme, de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • WebQuest
  • Que son las webquest
  • Webquest
  • webquest
  • WEBQUEST
  • Webquest
  • Las Webquest
  • Webquest

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS