Weeman

Páginas: 2 (434 palabras) Publicado: 28 de febrero de 2011
Resum capítol 17 i 18

Capítol 17
Havia una gran tempesta, devien aturar que en Doctor Caín es sortís amb la seva, per això, van anar corrent a buscar a en Roland. El Caín havia agafat a l'Alíciaa el buc de l' Orpheus i l' estava intentant de que pactessin un tracte ell i l' Alícia però l' Alícia el va rebutjar i llavors ell se'n va anar, a l'Alícia li quedava poc aire per ofegar-se i elRoland va sortir corrent cap a l'Orpheus però es va trovar a l'Alícia desmallada per la falta d' aire i no la podia rescatar perqué les corrents s' enportarien amb el pes dels dos i no la volia deixarsola tot això ho havia planejat premeditadamen en Caín pero ell va fer tot per salvar-la. Al final en Roland va morir ofegat, però no sense donar-li amb un petó l'aire que havia reservat per l'Alícia illavors en Roland es va quedar a les profunditats, l' Alícia va poder sortir amb moltissíma pena i a la platja i era en Max i en Victor Kray esperan-los la tempesta ja s'allunyava i en Caín savien decert que ja no tornaria més ja que no li quedaven mes promesas per rebre . En Roland no va tornar mai mes.

Capítol 18
La tempesta avia deixat molts deperdicis a les cases i a als fanals. En Max il' Alícia van anar a casa on estava ja una altre cop reunida tota la familia en Maximilian Carver anava a preguntar a en Max però amb la mirada van sobrar les paraules. L'Alícia estava amb la miradaperduda a l' horitzó en Max va anar a despedir-se d'en Victor que s'ennava estava a l' estació a punt d' agafar el tren, el vell faroner només li va deixar un recort avans d'ennarsen: les claus delfar. Des d' apartir d'ara seria el nou faroner.

Epíleg
Les últimes semanas de l' estiu van portar notícies de la guerra. En Maximiliam Carver acava de inagurar la rellotgeria al poble la petitaIrina ja estaves jugant en Max anava cada dia amb la bici i s' encarregava de per la nit encendre la flama que mantenia viu el far. Una tarda el far va veure com la seva germana gran anava sovint a la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS