weeowle

Páginas: 2 (296 palabras) Publicado: 21 de septiembre de 2014
En aquesta etapa és on el nen a través dels seus dissenys intenta expressar la realitat que l'envolta. L'ordenació amb els diagrames i amb els signes purs, pretenendefinir objectes i coses CONCRETES: un arbre, una persona, etc

La desproporció de les mides, són conceptes purament racionals i lògics, distants de la ment infantil aaquesta edat. Proporció i grandària són conceptes que corresponen a un nivell més avançat del DESENVOLUPAMENT.

foto15pequena.jpg
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
ll
ll

ll
l

l
l
l
l
l

ll
l
l
l
l
l
l
ll
l
l
l
l
l
ll
l
l
l
l
l
ll
l
l
l
l
l
l
l


Exemple del "Capgròs" o "cabezón" en l'etapapreesquemàtica, d'un nen de quatre i mig anys.

La figura humana es dibuixa típicament amb un cercle PER cap i dues línies verticals que representen les cames.Aquestes representacions "cap-peus" són comuns en els nens de 4 a 5 anys. No ha de cridar l'atenció que la primera representació sigui una persona, ja que la importància deles persones en els dibuixos dels nens és BÉ evident al llarg de tota la infància.

La representació d'un personatge "capgròs" o "capgròs" es torna més elaborada ambl'addició dels braços que surten a banda i banda de les cames, amb l'agregat d'un cercle ENTRE dues cames que representa el ventre, i en algunes ocasions, amb la inclusiódel cos.

Generalment cap als quatre anys, el nen fa FORMES recognoscibles, encara que resulti una mica difícil dir sobre el que representen. Cap als cinc anys jaPOT observar, gairebé sempre, persones, cases, arbres, etc; als sis anys les figures han evolucionat fins a constituir dibuixos clarament distingibles i amb un tema.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS