werswer

Páginas: 3 (708 palabras) Publicado: 29 de mayo de 2014
Sense microxips , noexistirían les calculadores , ordinadors personals ni les portàtils . Els primíssims xips - també anomenats circuits integrats - emmagatzemen quantitats incomptables d'informació.
Els microchipsestán fets de silici , i la seva producció porta molt de temps . Amb l'objectiu de crear els patrons conductors actuals , s'utilitzen diverses tècniques per superposar altresmaterials com alumini ocobre , sobre la superfície de silici .
Cada partícula de pols és massa : on gairebé un bilió de transistors s'amunteguen en tot just un centímetre quadrat , qualsevol contaminació ,per pequeñaque sigui , resulta desastrosa .
En aquest projecte l'objectiu és fer un model de microxip que es pugui implantar en el cos humà , això per diagnosticar més fàcil les malalties quelamedicina descobreix dia a dia , sense la necessitat de fer llargs i tardados estudis que de vegades no arriben a acabar abans que la vida de l'ésser humà , això també pot servir al mateix temps per saberelpunto exacte en què es trobi una persona o un objecte qualsevol sense la necessitat de moure d'algun lloc en aquest sentit es pot considerar multifuncional .

Sense microxips , noexistirían lescalculadores , ordinadors personals ni les portàtils . Els primíssims xips - també anomenats circuits integrats - emmagatzemen quantitats incomptables d'informació .
Els microchipsestán fets de silici ,i la seva producció porta molt de temps . Amb l'objectiu de crear els patrons conductors actuals , s'utilitzen diverses tècniques per superposar altres materials com alumini ocobre , sobre lasuperfície de silici .
Cada partícula de pols és massa : on gairebé un bilió de transistors s'amunteguen en tot just un centímetre quadrat , qualsevol contaminació , per pequeñaque sigui , resulta desastrosa.
En aquest projecte l'objectiu és fer un model de microxip que es pugui implantar en el cos humà , això per diagnosticar més fàcil les malalties que lamedicina descobreix dia a dia , sense la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS