wesmzdnjlqe

Páginas: 2 (263 palabras) Publicado: 29 de septiembre de 2014
LA VIDA DE UN LEGIONARI
ALLOTJAMENT
Cada legió tenia el seu campament fix, però podia passar molt temps en altres llocs. Quan la legió disposava a passar unatemporada en un lloc determinat es construïa un campament semipermanent a força de palissades i barracons de fusta que els legionaris procuraven fer el mésconfortables possibles. Si la legió estava allà anys la fusta s’acabava podrint i s'aixecaven barracons nous de maó, veritables ciutats en miniatura amb totes lescomoditats possibles com banys i fins i tot amfiteatres.
TEMPS LLIURE
Els reclutes havien de fer instrucció dues vegades al dia , els veterans només una , per aixòels veterans disposaven de més temps lliure que ocupaven en passejar pels carrers , en jugar , en traficar amb algun barril de vi " extraviat " del dipòsit de lalegió o en ocupar d'alguna dama necessitada ... o sigui , igual que avui dia. Els legionaris professionals tenien prohibit casar-se mentre durés el seu servei devint anys.
MENJAR
El menjar dels legionaris s'acomodava al lloc en el qual prestessin servei . Sempre hi havia un element bàsic : el blat , que era per prepararpans o coques , i després el que donés la terra . Per exemple , a Espanya , terra d'abundants hortes , els legionaris romans van inventar el nostre famósGaspatxo. En els seus orígens va ser un típic " plat militar a força de barrejar tot el barrejable " que avui segueix fent les delícies dels espanyols a l'estiu. Com aEspanya abundava la caça , els legionaris d’allà, van tenir un menú ben assortit a força de llebres , conills , cabirols , daines , cérvols , senglars , etc .
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS