whitechapel

Páginas: 3 (586 palabras) Publicado: 6 de noviembre de 2014
Medea , Eurípides (1327-1373)
RESPOSTAS: TEXT A
Jàson es promet amb La princesa . Medea fingeix gratitut perque li han concedit un dia mes al poble, despres hauria demarxar i envia als seus fills amb regals. Un vestit i una corona d'or. La princesa molt enverinada al posar-se els presents i també mor Creont en abraçar el cos inert de la seva filla.  HYPERLINK"http://ca.wikipedia.org/wiki/Medea" \o "Medea" Medea, per acabar de consumar la seva venjança, mata els seus fills. La tragèdia finalitza quan  HYPERLINK "http://ca.wikipedia.org/wiki/Medea" \o "Medea"Medea, preparada per fugir a Atenes en un carro protegit per Sol, li mostra els cadàvers dels nens a Jàson, que queda horroritzat per l'infanticidi.  l'any 431 aC.
El tema principal es la traïció oinfidelitat, que fa Jàson a la seva dona Medea. Quan s’anamora i vol casar-se amb la princesa de Creont.
Actituts:
Jàson: és lia amb la princesa . no estic amb la infidelitat. Però ja no estimava a laseva dona.
Medea: Es va tornar boja i arrebatada per el desengayn o traïció del seu marit , es venja maten els fills que tenen en comú.
Amb ningú.... però si tinc que decidir; preferiria serjàson i no Medea. No puc entendre que per venjar-se hagi matat els seus nens inocents.
Crec que ho va fer perquè sabia que li partiria l’ànima a Jàson i aixi ho veuria patir.
Medea va a por Jàson com siel vulgues treure d’alla amb la seva macabra venganyssa.
Jàson la descriu com un monstre la pitjor de les dones . És a dir molt violent i amb la resta de personatges paraules mes coordials , educaes, mes tolerancia.
Escil.la.
En la mitologia grega, *Escila (en grec Σκύλλα) és un monstre marí que anteriorment va ser una bella nimfa filla de *Forcis i *Hécate.Escil·la és descrita com unmonstre amb tors de dona i cua de peix, així com amb sis tentacles partint de la seva cintura amb dues potes cadascun, fent un total de dotze; segons altres versions, seria un ésser amb sis llargs i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El asesino de Whitechapel
  • the whitechapel fiend traduccion final word
  • Cassandra Clare Tales From Shadowhunter Academy 03 The Whitechapel Fiend

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS