Wiki

Páginas: 3 (555 palabras) Publicado: 7 de diciembre de 2010
La pell freda

La pell freda és un llibre de l’Albert Sánchez Piñol, que ha estat traduït a moltes llengües. L’autor en aquesta obra vol reflexa molts sentiments però especialment la bogeria i lasol·litud. Aquest llibre tracta sobre un irlandès que se’n va a portar uns aparells meteorològics al sud de l’Atlàntic i s’estarà un any.
Però el que més m’ha agradat han sigut els personatges,comença’n per els seus nom que llegits al reves tenen un significat.
Els personatges més importants són tres:

Batís Caffó que es un home caracteritzat per el seu rigor perquè un amic seu va morir a causade haver-li salvat la vida. Al principi aquest personatge no li dóna importància a la presencia del protagonista com tampoc l’avisa dels perills que conte la illa, fins que li comença a fer cas i veuque si li ofereix la seva ajuda entre els dos podran aguantar els atacs que puguin tindre, el que passa que no accepta als citaucas com uns éssers amb capacitats i sentiments.

Un altre personatged’aquesta novel·la és l’Aneris que llegit al reves vol dir “sirena”. És una criatura una mica misteriosa, provenen dels fons marí i un detall important es el seu sexe; femení. Aquest personatge fuigdel lloc on vivia amb criatures de la seva mateixa especia i se’n va a viure amb Batís Caffó, arran d’aquest fet els “cicautas” i els humans comencen una guerra. Aquest personatge és el plaer per elprotagonista, però la manera de tractarla per part de Battís Caffó i el protagonista no es l’adequada però l’aneris no s’ha sap el perquè no vol fugir.

Per últim i el mes important és elprotagonista. El seu passat no és que sigui molt bo a causa de que es orfe, va perdre al seu millor amic intentant ajudar-lo per sortir de la presó i apart d’això la seva vida en el orfenat va ser mol dura, peròen la seva joventut no tot es dolent perquè coneix a un home que es el seu tutor.
Gracies a ell arriba a ser un meteoròleg.
Aquest personatge arriba a una illa on no fa aproximadament 1 kilòmetre...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • wiki
  • wiki wiki
  • Wiki
  • que es un wiki
  • que es una wiki
  • wiki
  • wiki
  • Que es una wiki

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS