“Wilt” De Tom Sharpe

Páginas: 3 (580 palabras) Publicado: 25 de octubre de 2012
“Wilt” de Tom Sharpe

Resum:

Henry Wilt porta treballant deu anys com a professor secundari en el Departament d'Humanitats, i tots aquests anys li porten rebutjant l'ascens. Altres dotze portacasat amb Eva Wilt. Tots dos, ja estan farts de estar junts. Wilt te pensaments de matar-la, aprofita qualsevol moment per deixar anar la ment amb diferents hipòtesis .
Eva coneix a un matrimoniamericà, els Prigsheim. Que li sembla que són els més moderns i es deixar portar per ells. Sally Prigsheim, per demostrar que els homes no són fidels, es va insinua en Wilt, aquest la va rebutjar.Sally es va enfadar, i li va enganxar a una nina inflable. Wilt mentre intentava trencar-la en el lavabo, es va fer una embolic i va caure. La gent va pujar a veure que passava, i la seva dona li vaveure. Sally li va explicar que Wilt havia intentat ficar-se al llit amb ella.

Wilt a la nit es va emborratxar, i va posar en pràctica una de les seves hipòtesis per matar a Eva, però amb la nina, lava tirar a un pou de deu metres que estava a l'escola. L'endemà Eva es va anar en un vaixell amb Sally i Gaskel.
Eva i els Prigsheim es queden encallats amb el vaixell. A Wilt li acusen d'assassinatde la seva esposa,perquè pensen que la nina que es veu al fons del pou,es l’Eva i no pas una nina. Tots els indicis li apuntaven a ell com l'assassí.Wilt va explicar tot el succeït, però el inspectorFlint, no li creia res, malgrat Henry li va advertir que només trobaria una nina inflable,aquest va seguir excavant fins que va trobar el manigot, i una gran burla de tots els presents, amb aixòl'inspector va pensar que estava davant d’ un mestre del crim, capaç d'inventar distraccions per així que no ho descobrissin.

Wilt ja no va ser acusat d'homicidi simple sinó ara d'homicidi triple, ambaquestes acusacions va començar una tortura els agents li impedien dormir per així treure-li la informació però Henry sempre sorprendria amb alguna idea.

Al final apareix l’Eva, tot s’aclareix i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Zafarrancho En Cambridge
  • Susan Sharpe
  • Sharp
  • MODELO DE SHARPE
  • Modelo De Sharpe
  • Sharp tools
  • jude sharp
  • Gene Sharp

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS