WONDER

Páginas: 11 (2560 palabras) Publicado: 6 de enero de 2015

INDEX:

1. Fitxa tècnica..............................
2. Autora................................................
3. Característiques........................................
4. Personatges secundaris.............................
5. Com veuen a l'August?..................................
6. Preguntes del llibre.............................................
7. Com baixa l'autoestima unamalaltia....................................
8. Escola inclusiva.............................................................
9. Bulling a l'escola......................................................................................
10. Perceptes del senyor Brown.........................................................
11. Graella de películes, llibres icançons............................................
12. Conclusió.....................................................................................

1.FITXA TECNICA: WONDER

-Autor: R.J.Palacio
-Editorial: La Campana
-Pàgines: 416
-ISBN: 9788496 735712
-Edició: 4rta
-Col·lecció: Tocs, 85

2. AUTORA: R.J.PALACIO
-Durant molts anys, va ser directora d'art i disenyadora de portades de llibres. Ha disenyat portades deinfinitat d'escriptors coneguts. Sempre havia volgut escriure i ella va estar esperant el moment perfecte per començar a escriure. Tot i haver dissenyat un gran munt de portades, la portada de Wonder no l'ha dissenyat ella.

*QUE LA VA PORTAR A ESCRIURE WONDER?
-Un dia estava en una geladeria amb els seus fills i el seu fill gran va anar a comprar uns gelats i ells es va sentar dins del recinte ambel seu fill petit, al costat hi havia una mare amb una nena que tenia una mal formacio a la cara. El fill petit es va posar a plorar i per evitar incomoditats es va emportar al nen d'allí sent així va ensopegar amb el seu fill gran i van fer caure els gelats i tot es va convertir en un enrenou, que era el que es volia evitar. Aquella nit mentres pensava es va donar conte que podia haver-liensenyat al seu fill una lecció i haver parlat amb la mare i que el nen seguis plorant. A la vegada aquella nit va escoltar la cançó de "Natalie Merchant, Wonder" i la lletra la va emocionar i per això va començar a escriure Wonder.




*EL LLIBRE TÉ DOS TITOLS. PERQUE?
-El llibre te dos titols, la lliço d'August i wonder, wonder significa maravellos i pot ser que l'Autora va posar el subtitol dela lliço d'August perque el llibre esta relacionat amb una lliço que un nen amb les caracteristiques de l'August els li va donar una lliço a ella i al seu fill.

3.CARACTERÍSTIQUES FÍSIQUES I PSICOLÒGIQUES
L'August es un nen, quan va neixer li van dir a la seva mare que no sabien si sobreviuria, perque tenia una greu deformitat a la cara que els metges no savien com rectificar i quin podia serel causant d'aquell fet, les seves caracteristes fisiques són: els seus ulls estan endinsats a la cara i els pomuls caiguts, te el paladar deformat això fa que les seves dens sobresurtin de la boca i les seves orelles no estan on deurien i aixo fa que hagi de portar uns audifons per poder escoltar bé.
L'August també te unes carateristiques psicologiques que a mesura que es va fent gran son mesdificils de superar, ell s'avergonyeix de la seva cara i al començar al nou i primer colegi això fa que sigui mes vulnerable a el que pugi dir la gent d'ell, també es un nen vergonyos i li costa molt relacionar-se amb altres nens.
L'August es un nen, que te una malaltia que es diu Sindrome Treacher collins que es una enfermetat genètica caracteritzada per deformitats craneoencefaliques tals comausensia de pomuls. La seva causa es una mutació de un gen del cromosoma 5 i pot ser de forma espontania o transmeta per herència del gen defectuos, que impedeix la correcta formació dels ossos del crani, les galtes i la mandíbula.

4.RELACIÓ DE PERSONATGES SECUNDARIS

-Charlotte: es la nena que juntament amb el Jack i en Julian va acompanyar a l'August el seu primer dia en que va anar a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Stevie Wonder
  • Steve wonder
  • Stevie Wonder
  • linux y wondoes
  • problematica wonder
  • Wonder girls
  • Wonder Tech
  • wonder

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS