WORD Inform Tica General Carlos Pav˘n I Victor Carmona

Páginas: 6 (1325 palabras) Publicado: 27 de octubre de 2015
INFORMATICA GENERAL
La informàtica es la ciència que estudia el tractament de la informació utilitzant dispositius electrònics.
El hardware són tots els components físics digitals que fan alguna funció per l’ordinador.
El software són els programes informàtics que fan possible fer les tasques dintre de l’ordinador.
Els components bàsics interns son el CPU, la placa mare, la memòria, latargeta de vídeo i la targeta de àudio. La seva funció es processar la informació produïda pel software o pel hardware extern d'entrada.
CPU: És el component de l'ordinador i d'altres dispositius programables, que interpreta les instruccions contingudes en els programes i processa les dades.
Placa mare:  és la targeta de circuits impresos central a l'ordinador que conté el microprocessador, lamemòria RAM del sistema, circuits electrònics de suport, la ROM i ranures especials (slots) que permeten la connexió de targetes adaptadores addicionals.
Memòria: La memòria és l'espai d'Entrada / Sortida que permet emmagatzemar informació en un ordinador o en dispositius electrònics en general.
Targeta de vídeo: és una targeta d'expansió per a un ordinador, encarregada de processar les dadesprovinents de la unitat central de processament i transformar-les en informació comprensible i representable en un dispositiu de sortida.
Targeta de àudio: és un dispositiu, normalment intern, que permet obtenir un senyal d'àudio analògic a partir d'informació digital.
RAM: memòria principal de l'ordinador , on resideixen programes i dades , sobre la qual es poden efectuar operacions de lectura iescriptura.
SISTEMES OPERATIUS
El sistema operatiu és el conjunt dels diferents programes que controlen el funcionament d'un ordinador.
Exemples: Windows, Linux, Mac OS
Per eliminar el Compte d'usuari ens dirigim a Inici > Tauler de control > Comptes d'usuari i protecció infantil > Comptes d'usuari. Windows 7
Seleccionem el usuari que volem eliminar i clickem en eliminar.
Instal·lacióde programari amb un programa d'instal·lació:
Alguns programes basats en CD - ROM són compatibles amb Windows 95 o 98 i empren un arxiu autorun.inf que inicia automàticament el programa d'instal·lació. El procediment següent s'utilitza amb els programes que no tenen aquesta característica .
Al Tauler de control , feu doble clic a Afegeix o suprimeix programes .
A la fitxa Instal·lar odesinstal·lar , feu clic a Instal·la.
Introduïu el disquet o el CD - ROM que conté el programa d'instal·lació i , després , feu clic a Següent .
Comproveu el programa d'instal·lació que s'executarà o feu clic a Navega per buscar-lo. Quan feu clic a Següent per continuar, s'executarà el programa d'instal·lació.
XARXES
Una xarxa informàtica és un grup interconnectat de computadors. La finalitat principalper a la creació d'una xarxa és compartir els recursos i la informació en la distància. La gran xarxa és internet.
Un protocol de comunicació estableix una descripció formal dels formats que han de presentar els missatges per poder ser intercanviats entre diferents equips.
Per obrir Configuració d'ús compartit avançat , feu clic al botó Inici i , a continuació, feu clic a Tauler de control. Alquadre de cerca, escriviu xarxa , feu clic a Centre de xarxes i recursos compartits i , a continuació, feu clic a Canviar configuració d'ús compartit avançat , al panell esquerre .
Feu clic a les cometes angulars de la icona de contingut addicional per a expandir el perfil actual de la xarxa .
Si l'ús compartit d'impressores està desactivat , a Compartir arxius i impressores , seleccioneu ‘Actival'ús compartit d'arxius i impressores’ i , a continuació, feu clic a Desa els canvis . Es requereix permís d'administrador Si se us demana una contrasenya d'administrador o una confirmació , escriviu la contrasenya o proporcioni la confirmació.
Per compartir la impressora:
Per obrir Dispositius i impressores , feu clic al botó Inici i , a continuació , al menú Inici, feu clic a Dispositius...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Informe Victor Adriaz n
  • INFORM TICA I
  • Informe Sobre La Batalla De Pav N
  • La programaci n inform tica
  • INFORM TICA Y COMPUTACI N
  • introducci n a la inform tica
  • Introducci N A La Inform Tica
  • Inform Tica Y Computaci N I

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS