WORD

Páginas: 3 (535 palabras) Publicado: 23 de octubre de 2015
L’ESTAT DEL BENESTAR
1.
El dialeg entre Felipe Gonzalez expresident del Govern Espanyol i Jordi Pujol expresident de la Generalitat de Catalunya, coincideixen en diferents idees, la principal quel’estat del Benstar necesita una remodelació, encara que coincideixin en que l’estat del benestar ed’europa es el millor hem d’adaptar-lo a les noves condicions i models de vida.
Felipe Gonzalez remarcaque l’augment d’imigració cap al nord fara descolocar les relacions laborals ja que es pagara poc amb una ma d’obra mes facil d’aconseguir.També diu que Espanya es un pais d’emigrants y que aquestsistema d’imigració hauria d’estar-hi amb l’objectiu de millores encara que afectes a les relacions laborals.
Tambe fa referencia a les pensions ja que avui en dia l’esperanza de vida ha augmentat iaquesta mateixa afecta negativament a el diners a repartir de l’estat del benestar per a les pensions, aquesta perdua d ediners en pensions es podria utilitzar per el joves a la nova tecnologia, aixo faraun desnivell a l’hora de mantindre a totes les generacions. Remarca que la jubilacio hauria de ser un deure i no una obligació ja que tothom amb experiencia I ganes de treballr deura de seguir.Pertant remarca el valor afegit que augmenta la productivitat per persona ocupada.
Diu que europa a l’hora de competir amb els potencials mundials te desbentatge ja que ha pasat de ser una societatindustrial a una societat de noves technologies molt rapidament.
Jordi Pujol diu que hauria d’haver-hi una revolucio cultural, per adaptar a la societat els nous canvas en tecnologia I a l’hora l’imigraciotambe apostar per millores per els que vinguin I que encara que aixo suposes una perdua afrontar el problemes.
En Jordi remarca una cosa molt important; “una alter Europa es possible” I parla de larediestribucio dels bens, de l’igualtat de genere de la revolucio cultural en cuant ales noves tecnologies I el respecte a les minories.
Tots dos coincideixen en varies coses en mantenir l’estat del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Word
  • Word
  • Word
  • word
  • word
  • word
  • que es word
  • Word

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS