wrghwqath

Páginas: 2 (470 palabras) Publicado: 14 de noviembre de 2013
ballar en el circ i viatjarà per moltes ciutats quedant-se molt poc en cada una i coneixerà molta gent.

La segona anirà dels vint fins als quaranta. Aquí començarà una vida sedentària desprès deque el circ on treballava plegues per culpa de las competències. Durant aquest període no sortirà mai del lloc escollit per ell per treballar, tot i que treballarà coma funcionari en els trens.

Latercera etapa anirà dels quaranta fins als seixanta anys. Aquí decidirà tornar a viatjar i anar pels llocs que no va anar mentre voltava amb el circ fins que acabi recorregent tot el mon.

La quartai la ultima, ell perdrà definitivament la memòria cosa que afectarà a la seva vida, ja que havia d'agafar un tren per tornar a casa però no se'n recorda del que feia a l'estació. Arriba fins a un punttan extrem que no queda cap record a la seva ment, ni tan sols la por.


c) Quin és el tema que planteja? Relacioneu-lo amb el títol i amb la imatge final.

Jo crec que el tema que tracta aquestconte és el tema de la pèrdua de memòria per culpa de l'ecces d'informació. Això passa quan has estat en molt llocs i has visitats moltes coses que acabes barrejant les places d'un lloc amb la delsaltres, un monument etc., el mateix passa quan tens vacances, com les d'estiu que com fas moltes coses en molts dies, al final acabes sense recordar quin dia va ser el que vas a anar al cinema perexemple.

La relació de la imatge final es que les idees si assaltaven el cervell de la mateixa que un globus surt disparat quan perd aire. Que surt va d'un lloc a l'altre amb molta velocitat i sensepoder-se parar fins que queda sense aire i queda allí com mort. Sense viva.

2.- a) El Nord del Sud : Per què quan els protagonistes es troben estan desconcertats?

Aquesta reacció es produeix perque dos, tan ella com ella, abans que arribi el moment en que es trobin tots dos comencen a pensar com serà aquesta moment y pensen que l'altre estarà molt enfadat i que voldrà acabar amb la relació....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS