wwww

Páginas: 2 (459 palabras) Publicado: 12 de noviembre de 2014



Continent va ser una cadena d'hipermercats creada a França el 1972, pel grup francès Promodès SA. Posteriorment es va expandir per Espanya, on va estar present des de l'obertura del seu primerhipermercat a València el 1976, fins a la seva fusió amb "Pryca" el 2000, canviant el seu nom comercial a "Carrefour".
1)PRODUCTES:
1A) MARCAS : Hi ha molta varietat de marques de perfums, des demolt econòmics fins més costosos, això ho determina la marca del producte.

Ex:















1B) QUALITAT-PREU: el Carrefour està adaptat per a tot nivell econòmic, hi ha productesde marca Carrefour amb qualitat similar al producte de marques més conegudes i valorades amb un preu menys a elles, I productes de marca a un preu similar a tots hipermercats.

1C) VARIETAT:El carrefour dona una part bastant gran a la perfumería , dons graciés a alló podem dir que hi ha molta varietat de productes , de més economics a mes costos , per als dos sexes i pertotes les edats












2) SERVEIS:
2A) PARKING : Carrefour ofereix un pàrquing gratuït, una zona de càrrega per a cotxes elèctrics, places familiars (XXL) i places minusvàlids.2B)HORARIS : Els horaris són similars a tots els centres comercials , desde dilluns a disapte de 10:00 h fins a les 22:00 h .

3C)UBICACIÓ: Té una Ubicació molt a favor dels que venendels pobles de fora ya que esta justament sortint de la C-32 ( autovía ) , i també no hi han problemas d’aparcament .


2D) DESCOMPTES: Carrefour Fan promocions en productes de les seves marques3x2, o semblants promocions i en productes d'altres marques descomptes molt reduïts però en comparació amb les perfumeries pots estalviar una mica.



TARGETA:

També Podem dir que tenen una altratécnica per afavorir al clients , si , la tarjeta de Carrefour , Cada compra vas acumulant punts i a una cuantitat X et fan un bon descompte ,.




3) PERSONAL
3A) PROFESSIONALITAT: Del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • wwww
  • wwww
  • wwww
  • wwww
  • wwww
  • wwww
  • wwww
  • wwww

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS