Xarxes Socials

Páginas: 6 (1321 palabras) Publicado: 8 de enero de 2013
XARXES SOCIALS
1. Conseqüències de les xarxes socials en la societat
2. Xarxes socials o Conjunt de persones, comunitats, ens o organitzacions que produïxen, reben i intercanvien béns o servicis socials per al seu sosteniment en un esquema de desenrotllament i benestar esperat."
Segons la zona geogràfica, el líder pot anar canviant, però fins al 2009 els principals competidors a nivellmundial eren: Hi5, MySpace, Facebook, Tuenti, Twitter i Orkut.
4. MySpace es va instal·lar en 2003 i s'ha diferenciat d'altres llocs perquè permet als usuaris personalitzar les seues pàgines. Els adolescents van ser els primers a adoptar-lo
"5. Posteriorment s'ha ampliat per a incloure a tots els usuaris potencials d'Internet. A diferència d'altres xarxes socials, en Facebook els usuaris només podenfer públics els seus perfils a altres usuaris del lloc. Una altra característica que distingix a Facebook és la capacitat per a desenvolupadors externs de crear aplicacions, la qual cosa permet als usuaris personalitzar els seus perfils i realitzar altres tasques.
Una de les més influents en l'actualitat és el facebook, el qual va ser creat originàriament per a recolzar a les xarxesuniversitàries, en 2004 els usuaris del lloc estaven obligats a proporcionar lasdirecciones de correu electrònic associada amb les institucions educatives"
6. Una aplicació en La Web que permet als seus usuaris escriure xicotets textos de 140 caràcters que poden ser llegits per qualsevol que tinga accés a la seua pàgina. El seu objectiu és que cada usuari puga relatar el que està realitzant en el moment.
7.Consistix en un lloc interactiu en què les persones poden estar connectades de manera senzilla i entretinguda"
o Seria una presentació personal, per la qual cosa es poden escriure dades o informació personal que un desitge que els altres puguen conéixer. A més, l'usuari tria els colors que desitja i així personalitzar-la al màxim."
8. Orkut és una xarxa social promoguda per Google des de generdel 2004. La xarxa està dissenyada per a permetre als seus integrants mantindre les seues relacions existents i fer nous amics, contactes comercials o relacions més íntimes."
o És possible crear i mantindre comunitats, que agrupen persones d'acord amb els seus gustos i interessos, en diferents categories, entre les que es compten: activitats, negocis, jocs, música, mascotes, religió, escoles,menjars i algunes més."
9. o La influència de les xarxes socials en xiquets i adolescents no es pot desconéixer, els següents aspectes són les seues conseqüències positives.
10. o Ajuden a l'afirmació del xiquet o el jove dins d'un grup. Sentir-se social és una de les parts fonamentals del desenrotllament humà.
o Els permet conéixer distints punts de vista alterns als seus propis, demostrant-losque no tots els entorns són iguals en el món."

o Poden ser un excel·lent mig per a consultar tasques, realitzar investigacions, demanar assessories sobrealgun tema en especial que necessiten aclarir.
o En molts casos, ajuden a mantindre un contacte permanent amb el cercle íntim (familiares i amics més cercanos), sobretot si es troben lluny."
o Són excel·lents vitrines per a desenrotllar lacreativitat creant interfícies gràfiques -tapissos, dibuixos, lletres-, pujant arxius propis com vídeos, powerpoints, textos, o creant determinats grups d'opinió"
11. o Al mateix temps també poden existir conseqüències negatives a llarg termini que podrien generar-se si no se'ls concedix un ús adecuado.."
12. o En els països on hi ha la bretxa digital (como Colombia), molts usen el fet de que unxiquet o jove no estiga inscrit en una xarxa social com un acte discriminatori.
o La constant interacció en una d'estes xarxes pot allunyar gradualment a un xicotet o xic de les seues relacions en el món exterior.
o Ancorat a l'anterior, hi ha nombrosos casos de demostracions d'apatia, falta de compromís en tot tipus d'activitats, etc., per l'ús quasi addictiu d'estes plataformes.
o Els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • xarxes socials
  • les xarxes socials
  • Xarxes Socials
  • Enquesta Xarxes Socials
  • El perill de les xarxes socials.
  • Xàrxes socials
  • Les Xarxes Socials
  • xarxes socials

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS