Xavi

Páginas: 2 (310 palabras) Publicado: 20 de febrero de 2014
Acitivitats


a) El dòlar s’havia convertit pràcticament en l’unica divisa internacional, i les inversions i els préstecs nord-americans van fer possible la recuperació de leseconomies europees després de la guerra. Políticament s’ha caracteritzat per l’alternança del partit republicà i el demòcrata, la lluita de la població afroamericana i lesrepercussions internes de la intervenció dels EUA en la guerra del Vietnam.
b) El partir republicà conservador, i el demòcrata, de tarannà més liberl i progressista.
c) Políticament s’hacaracteritzat per l’alternança del partit republicà i el demòcrata, la lluita de la població afroamericana i les repercussions internes de la intervenció dels EUA en la guerra delVietnam.



















A) El japó va ser ocupada militarment per EUA, que van imposar la democratització del país. Hito Hito va prendre el seu caràcter sagrat ies va establir un sugragi universal. També es va impulsar la reforma agrària, que van donar moltes terres als pagesos pobres.
B) El gran miracle vol dir que el procés de recuperaciódel Japó després de la guerra va ser molt ràpid que es creia un miracle.



a) Gracies al Pla Marshall molts països es van poder recuperar més ràpidament de les destrosses de aguerra, mentre que el més beneficiat va ser Alemanya amb un creixement econòmic espectacular.
b) L’estat del benestar va ser la qual els treballadors disposaven accés a la sanitat il’ensenyament públics i a un sistema complet de pensions.
c) L’OTAN va ser una organització militar entre l’Europa oriental, els EUA i Canadà per una possible invansió soviètica.a) Vol dir que l’índex es la resta de l’any 1937 al 1938
b) Va ser més important la recuperació industrial.
c) Van ser França Itàlia i Holanda.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • xavier
  • xavi
  • xavier
  • Xavier
  • xavier
  • xavi
  • Xavier
  • Xavi

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS