Yeah buddy

Páginas: 3 (720 palabras) Publicado: 5 de noviembre de 2013
2 amants feien quan eren joves. I per últim, quedaria una tercera part, la qual començaria al vers 26 i acabaria al 27, en aquesta part podríem dir que és una petita conclusió del mateix poeta.Quant a l’estil i al llenguatge, cal observar que és un poema en el qual cap dels versos rimen entre ells. Podem trobar al llarg del poema algunes figures retòriques com un hipèrbaton i una antítesi alquart vers per tal de mostrar enfesis en la quantitat del seu amor, una metàfora al setè vers en referir-se a què “li vénen ganes” i una comparació al novè i desè vers.

Aquest poema és un delspoemes que podem trobar dins del “Llibre de meravelles” escrit pel valencià Vicent Andrés Estelles l’any 1971. És un poema molt sentit, ja que va ser escrit en un temps difícil per als països catalans comva ser la dictadura franquista.

Com a conclusió, podem dir que l’autor intenta transmetre el com comença un amor amb molta passió i com aquesta va disminuint
2 amants feien quan eren joves. Iper últim, quedaria una tercera part, la qual començaria al vers 26 i acabaria al 27, en aquesta part podríem dir que és una petita conclusió del mateix poeta.

Quant a l’estil i al llenguatge, calobservar que és un poema en el qual cap dels versos rimen entre ells. Podem trobar al llarg del poema algunes figures retòriques com un hipèrbaton i una antítesi al quart vers per tal de mostrar enfesisen la quantitat del seu amor, una metàfora al setè vers en referir-se a què “li vénen ganes” i una comparació al novè i desè vers.

Aquest poema és un dels poemes que podem trobar dins del “Llibrede meravelles” escrit pel valencià Vicent Andrés Estelles l’any 1971. És un poema molt sentit, ja que va ser escrit en un temps difícil per als països catalans com va ser la dictadura franquista.Com a conclusió, podem dir que l’autor intenta transmetre el com comença un amor amb molta passió i com aquesta va disminuint
2 amants feien quan eren joves. I per últim, quedaria una tercera part,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Yeah Buddy
  • Yeah Buddy!!!!
  • Yeah Buddy!
  • Yeah buddy
  • Yeah Buddy
  • Yeah Yeah
  • Yeah
  • Yeah

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS