Yeah

Páginas: 5 (1025 palabras) Publicado: 23 de octubre de 2012
yeah

Treball de
E. F.

Ihar
Sidliarevich
1r B

Gestió i organització d'activitats

-La meva proposta es fer activitats a la natura, de tres dies, el primer dia es anar caminant fins a un poble on es fara la primera activita i els altres dos dies, es anar caminant als llocs per fer activitats i tots els dis dormir en aquell poble ja que hi ha un hotel alla.

-Les activitas que esfaran son les seguents: El primer dia es fara un joc en el bosc que es diu ''Airsoft'', es un joc militar que es juga amb un material determinat que en proporsionara un camp que esta en el poble al costat, ens dividirem en dos grups per fer aquesta activitat. La segona activitat es anar caminant a un aeroport que esta al cosas del poble tambe per fer paracaigudisme, que pujarem amb un avio i enstirem, es un de les activitats que trigarem mes en fer, perque nomes hi ha 5 monitors, i nomes ens podem tirar amb el paracaigudes amb el monitor. I la ultima acivitat es escalada el material i to ens proporsiona la empresa del poble i els monitors ens ajudaran a escala i tenir cura que no pasi res.

-La durada de la activitat sera tres dies, el primer dia es fara ''airsoft'' que durara 8 hores,segon dia es fara el paracaigudisme que durar com unes 10 hores, i el ultim dia es fara la escalada que durara 7 hores. Anirem el cap de semana, surtirem el divendres per mati i arivarem el diumenge per la nit, els dies son 22, 23, 24 de juny.

-El lloc on es fara la activita es puigcerda

-En aquesta activitat nomes poden participar majors de 16 anys. I les perones que tenen por a les altureses recomenda de no participar.

-Dormirem en un hotel de la empresa, on es faran les activitats, el pereu del hotel es de 20 € per la nit el menja esta inclos en el preu.

-La empresa que ens proporsionaran tot es diu ''ToTSport'', tambe als monitors de cada activitat, el preu de cada activitat es apart.

-El pressupost el viatge val 20 € de anada i tornada, el material de les activitatses de 50 € per la activitat exepte la escalada que es gratuita, el hotel 20 € per la nit que entra el menjar, els preu dels monitors entra en el preu de les activitats, el acompanyament es gratuit. I tambe entra la aseguranca que es de 30 € per persona.

Per tant per persona el preu surt 170 €, aquets diners san de transfer a a quenta bancaria de la escola,
son els que es encargaran de fer elpagament, I tambe la empresa regala samaretes i mochiles per a cada participant de la activitat.

-La programasio horaria de cada dia:

1 dia: Tenim que quedar tots en un lloc concret a les 5 de mati agafem el autobus per anar a un
poble on arivarem a les 7, esmorzarem i anirem caminant al punt de la primera activitat a les 8,
30 min per descansar i fem la primera activitat que durara 8hores, despres de la activitat
descansem 1 hora i anirem al hotel on es deixara temps lliure fins a les 9 , soparem i a
dormir.

2 dia: A les 9 esmorzem en el hotel i anem caminant fins al aeroport que tenim que estar alla a les
10 fem la activitat durant 10 hores i ens parem sobre alguna hora per a mejar, i depres quan
acavem descansem 1 hora i anem cap al hotel on es deixatemps lliure fins a les 9 per a sopar
i despres dormir.

3 dia: Ens despertem a les 10 anirem amb un autobus cap a les montanyes on farem escalada a les
a les 12 estarem alla fem la activita duran 7 hores i despres anem cap a hotel on dinarem i
tornem cap a casa sobre les 10.

-La ruta de la activitat es pasara per un poble al costat de puigcerda, hi haura llocs on anirem caminant ialtres en autobus.

-El material que cal portar es: Mochila gran, ropa de recanvi, calçat comoda, nesseser, menjar per al primer dia, cantimplora de agua, banyador, carpeta, estuche, crema para el sol, etc..

ToTSport Sortida : Divendres 22 de juny a les 5 del matí. Arribada : Diumenge 24 de juny entre les 9 i 10 de la nit. Lloc : Puigerda. Documentació : Fotocopia de Dni del alumne i de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Yeah
  • Yeah
  • Yeah
  • Yeah
  • Yeah
  • Yeah
  • Yeah
  • Yeah

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS