yeahmaaaan

Páginas: 4 (959 palabras) Publicado: 10 de febrero de 2015
Dintre del marc pràctic, crec necessari i interessant parlar de l’experiència de dues infermeres, una que treballa actualment en un hospital públic i l’altre en un hospital privat.
El meuobjectiu, es que els professionals expliquin els canvis viscuts als seus respectius centres als darrers anys. Per la qual cosa, he escollit dues infermeres amb mes de vint anys de experiència laboral. Unaque treballa al sector públic (Hospital Germans, Tries i Pujol) i l’altra al sector privat (Hospital Teknon).
A la següent entrevista he inclòs diverses preguntes que intenten esbrinar l’evolució de lafeina d’aquets professionals, la qual cosa també reflexa l’evolució de la sanitat.
L’entrevista consta de preguntes, de tipus obert i tancat.

















1. Quant temps fa quetreballes en aquest hospital? Actualment 22 anys.
2. Quina situació laboral tens? Tinc un contracte laboral de 37 hores a la setmana, només treballo de dilluns a divendres.
3. Que nivell deformació tens? Sóc diplomada en infermeria, en tinc dos màsters i diversos cursos de formació continuada que fas al llarg de la teva carrera professional.
4. L’exigeixen apart de la carrera universitària quehas estudiat, mes anys de formació per a poder treballar en aquest hospital? La mateixa que a qualsevol altre, però si que es demana una mica més d’especialització depèn el lloc on estiguis. Perexemple; jo estic treballant a oncologia i a l’hora de contractar personal per aquesta unitat es mira que tinguin experiència en aquest camp i que tinguin formacions específics tant d’aquest tipus delmalalt i les cures que requereix com dels tractaments que realitzen.
5. Quina formació exigeix aquest hospital a les seves infermeres? És un hospital que li agrada molt despuntar a l’hora de realitzartractaments més actuals i de tenir una bona cura respecte al malalt, per aquest motiu demanen actualització constants del teu àrea de treball.
6. Com es pot aconseguir una plaça fixa? En principi...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS