yeee

Páginas: 2 (390 palabras) Publicado: 17 de diciembre de 2014
CAPÍTOL 114: el cavaller Ricart exigeix els seus drets, si no és així volia un combat a tota ultrança. Es produeix una baralla, de la qual Tirant disculpant-se fuig. El rei de França va fer unacampanya militar furtant per les costes de Turquia, i va atacar Tunis. En l´atac Tirant cau a una fossa i gràcies a Ricart salva la vida. Tirant s´ofereix a Ricart qui no només li perdona la vida sinó quea més li ofereix la seua fidel amistat. El rei de França continua el seu periple i arriba a Bretanya on romana Tirant. Com el rei Filip havia de tornar a Sicília, vol que Tirant l´acompanye, aixípassa. Quan arriben a Palerm, després d´una gran festa, als vuit dies arriba una carta desesperada de l´emperador de Constantinoble.

CAPÍTOL 115: L´emperador relata com els turcs estan prenent bonapart del seu territori i demana l´ajut de Tirant lo Blanch.

CAPÍTOL 116: Tirant accepta ajudar l´emperador i marxa a ses terres.

CAPÍTOL 117: Tirant és nomenat capità major de les tropes. Elldemana que desaparega el dol del poble per la mort del príncep de la ciutat cristiana en la lluita contra els infidels, i per l´avanç de la morisma. En aquest capítol naix el foc d´amor de Tirant per lainfanta Carmesina.

CAPÍTOL 118: Tirant és confessa amador de Carmesina davant de Diafebus.

CAPÍTOL 119: Diafebus aconsella a Tirant que no manifeste el seu mal d´amor. Diafebus conta a Carmesinal´amor del capità. El subdit torna a ell i consola amb les paraules i l´abraçada de Carmesina al seu cap. La infanta entra en la seua cambra i conta el cas de Tirant a una donzella de la seua confiança.Aquesta dona era la filla del duc de Macedònia, Estefania. També apareix la dida de Carmesina, la Viuda Reposada. Tirant es disculpa davant del emperador i li diu que la seua indisposició es devia amals de mar i no al defalliment amorós. Acaba el capítol amb el desconcert de Diafebus que no comprén la tristor de Tirant quan hauria d´estar content per haver vist a misa a la infanta.

CAPÍTOL...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Yeea
  • Yeee
  • Yeee
  • yeee
  • yeee
  • yeee
  • yeee
  • Yee

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS