Yepa

Páginas: 30 (7434 palabras) Publicado: 13 de noviembre de 2013
El nou camp de softbol ja és una realitat!

Amb la construcció d’un nou camp de softbol (de gespa artificial i apte per competicions internacionals) a l’Estadi Municipal de beisbol, la remodelació d’aquesta instal·lació esportiva continuarà en una segona fase amb la reconstrucció del túnel de batuda, que es preveu dur a terme durant l’any 2013. Després es farà un mur perimetral, la reformade les grades i la construcció de nous vestidors, dutxes i dependències auxiliars.


enderroc de cal perruca, al costat de l’ajuntament

L’Ajuntament va començar a finals de novembre l’enderroc de l’edifici de Cal perruca, a causa dels problemes estructurals que presentava. Els últims episodis de pluja van agreujar l’estat de l’immoble. Les obres tindran una durada de dos mesos i tambépreveuen l’aïllament de les façanes laterals i la reposició del paviment de la plaça. per evitar l’impacte visual, el solar quedarà tapat per una lona amb la imatge de la façana de l’edifici.

El nou camp de softbol ja és una realitat!

Amb la construcció d’un nou camp de softbol (de gespa artificial i apte per competicions internacionals) a l’Estadi Municipal de beisbol, la remodelació d’aquestainstal·lació esportiva continuarà en una segona fase amb la reconstrucció del túnel de batuda, que es preveu dur a terme durant l’any 2013. Després es farà un mur perimetral, la reforma de les grades i la construcció de nous vestidors, dutxes i dependències auxiliars.


enderroc de cal perruca, al costat de l’ajuntament

L’Ajuntament va començar a finals de novembre l’enderroc de l’edificide Cal perruca, a causa dels problemes estructurals que presentava. Els últims episodis de pluja van agreujar l’estat de l’immoble. Les obres tindran una durada de dos mesos i també preveuen l’aïllament de les façanes laterals i la reposició del paviment de la plaça. per evitar l’impacte visual, el solar quedarà tapat per una lona amb la imatge de la façana de l’edifici.
El nou camp de softbolja és una realitat!

Amb la construcció d’un nou camp de softbol (de gespa artificial i apte per competicions internacionals) a l’Estadi Municipal de beisbol, la remodelació d’aquesta instal·lació esportiva continuarà en una segona fase amb la reconstrucció del túnel de batuda, que es preveu dur a terme durant l’any 2013. Després es farà un mur perimetral, la reforma de les grades i laconstrucció de nous vestidors, dutxes i dependències auxiliars.


enderroc de cal perruca, al costat de l’ajuntament

L’Ajuntament va començar a finals de novembre l’enderroc de l’edifici de Cal perruca, a causa dels problemes estructurals que presentava. Els últims episodis de pluja van agreujar l’estat de l’immoble. Les obres tindran una durada de dos mesos i també preveuen l’aïllament de lesfaçanes laterals i la reposició del paviment de la plaça. per evitar l’impacte visual, el solar quedarà tapat per una lona amb la imatge de la façana de l’edifici.
El nou camp de softbol ja és una realitat!

Amb la construcció d’un nou camp de softbol (de gespa artificial i apte per competicions internacionals) a l’Estadi Municipal de beisbol, la remodelació d’aquesta instal·lació esportivacontinuarà en una segona fase amb la reconstrucció del túnel de batuda, que es preveu dur a terme durant l’any 2013. Després es farà un mur perimetral, la reforma de les grades i la construcció de nous vestidors, dutxes i dependències auxiliars.


enderroc de cal perruca, al costat de l’ajuntament

L’Ajuntament va començar a finals de novembre l’enderroc de l’edifici de Cal perruca, a causa delsproblemes estructurals que presentava. Els últims episodis de pluja van agreujar l’estat de l’immoble. Les obres tindran una durada de dos mesos i també preveuen l’aïllament de les façanes laterals i la reposició del paviment de la plaça. per evitar l’impacte visual, el solar quedarà tapat per una lona amb la imatge de la façana de l’edifici.
El nou camp de softbol ja és una realitat!

Amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Yepe
  • Yepa
  • Yepa.
  • yepe
  • Yepes
  • Lurence Yep
  • Yep Psicologia
  • yepes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS