Yeray

Páginas: 2 (308 palabras) Publicado: 23 de febrero de 2015

EDUCACIÓ FÍSICA. 1 BAT.
ACTIVITATS FÍSICO ESPORTIVES.

1. Activitat física. Defineix i compara l’activitat física educativa, activitat física recreativa i l’activitat física utilitària.

2.Les activitats físiques es poden classificar en dos grans grups: Activitats rítmicoexpressives i Activitats fisicoesportives. Explica quins tipus d’activitats estan incloses en aquesta classificació.3. Els jocs són activitats recreatives que pot practicar qualsevol persona. Troben els jocs populars o jocs tradicionals. Podries anomenar les característiques comunes que tenen els jocs segonsHuizinga?.

4. Les activitats alternatives miren de recollir les manifestacions espontànies d’origen individual o col·lectiu que han sorgit i que s’han popularitzat entre la població. Aquestesactivitats han nascut per la necessitat de trobar noves sensacions, per aprofitar nous espais no convencionals per a la pràctica d’activitat física i per cercar una alternativa a les activitats i esportstradicionals. Els espais de pràctica poden ser urbà, seminaturals o naturals. Explica com son els espais i les activitats alternatives que es classifiquen en jocs col·lectius, Activitats individuals i Jocsd’adversari.

5. Que son les activitats a la natura. Fes una classificació segons els medi on es practiquen.

6. Concepte d’esport. Recerca diferents definicions d’esport segons José MariaCagigal, Pierre de Coubertin, Pierre Parlebas, Enciclopèdia catalana, Carta Europe de l’esport(1992) i digues quina et sembla més adequada.

7. Explica la relació entre Thomas Arnold i les seves teories il’esport modern.

8. Explica els elements que defineixen l’esport modern: Situació motriu, Competició, Regles i institucionalització.

9. Podem classificar els esports en esports decooperació-oposició, esports de cooperació, esports individuals sense oposició i esports individuals amb oposició. Explica les diferències i posa tres exemples de cada tipus i digues si l’espai de joc és comú o...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajo Pop Rock Yeray

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS