Ygyu

Páginas: 3 (669 palabras) Publicado: 14 de abril de 2011
1.EXPERIMENT DE L’AIGUA
Presentem a la Mari dos bols iguals, un de color groc i l’altre de color lila, amb la mateixa quantitat d’aigua.
Li preguntem on hi ha més aigua i la nena contesta que enel dos igual.
Apartem el bol lila i el substituïm per una ampolla petita d’aigua, tallada per la meitat. Tornem a fer la mateixa pregunta a la Mari i contesta que en la ampolla hi ha més aigua.Tornem a passar l’aigua de l’ampolla al bol de color lila i aquesta vegada, al preguntar-li on hi ha més aigua, la nena diu que hi ha igual.

2.JUGANT AMB PLASTILINA
Ensenyem a la Mari una bola deplastilina i, davant seu, l’aixafem i l’estirem fins que es converteixi en una forma allargada semblant a un cuc. Li preguntem on hi ha més plastilina, si a la bola o al cuc, i la Mari contesta que al cuc.Tornem a fer la bola davant seu i li tornem a preguntar el mateix, però aquesta vegada dubta però desprès contesta que hi ha el mateix.

3.QUINA FILERA ÉS MÉS LLARGA?
Fem dues fileres desigualsamb el mateix nombre de peces i de la mateixa mida: una més llarga, posant les peces més espaiades entre elles, i l’altre més curta, posant les peces més juntes. Li preguntem a la Mari que en quinafilera hi ha més peces i ella contesta que a la filera llarga i espaiada.

4.EL CISTELL PLE DE PILOTES DE PING-PONG
Posem un cistell amb 6 pilotes de ping-pong i li preguntem a la nena quantespilotes hi ha. La Mari les compta i diu la xifra correcte: 6. Traiem dues pilotes del cistell i fem la mateixa pregunta. El nen les compta i contesta correctament: 4. Tornem a posar al cistell les duespilotes que havíem tret i li tornem a preguntar que quantes pilotes hi ha la Mari torna a contar les pilotes i respon que hi ha 6. Li preguntem si n’hi ha més o menys que abans i diu que hi ha més.5.QUÈ VEU EL MICO DE PELUIX?
Posem a la Mari a una banda d’una taula quadrada i al mico de peluix a l’altre, just davant del nen. A sobre de la taula, posem una fila en vertical de tres peces de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ygyu

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS