Yo haciendo esta cosa

Páginas: 4 (977 palabras) Publicado: 14 de junio de 2011
yo mismo intensament fins el servici militar en la que vaig participar com molts altres en la guerra del Líban de 1983. Durant molts anys després de aixó no vaig poder dedicarme a la pintura.

Almeu regres a Israel a 1993, després de varis anys de vagar per el mon, en llocs remots, i fer la meva vida amb les habilitats que he apres en el cami (per exjemple, la restauració de mobles antics),poc a poc vaig sentir la necesitat de pes, per expresarme en la pintura i vaig començar la meva carrera artística oficial amb una serie de exposicions individuals en Israel i en els EE.UU.. En aquestemoment he comprat un tros de terra que es convertira en casa meva i estudi, i mes tard es converteix en "Emek-Hatal" Eco-granja.

Al 2000, mi primera hija, Maya, nació. La sensació de traure unfill a aquest mon cruel i contaminat va fer una transformació en mí. fins aixo, el meu art s´habia centrat en traduir mis emociones intensas a través de la pintura y la escultura. además de lacreativitat i la exploració de Bellas Arts que mai es va detindre desde 1993, vaig iniciar decenas d´activitats artístiques , de les acciones directes a festivals de medi ambient social, amb el fi desensibilizar a las cuestiones de medi ambient, problemes socials en els medis nacionals , a través de l´arte activista que he anomenat "Active Arte".

A mitjans de 2001 que vaig sobreviure a un intentd´assessinat en el meu estudi, degut a les meves activitats ambientals. Em va quedar paralitzat en el meu braç dret, pero he apres a pintar amb l´esquerra. Aquest tiemps va ser agitada document en unaserie de 32 autorretrats que vaig fer en gran forma expressiva, anomenat "el screames".

A abril de 2002,vaig una epifanía de la respiració un tiempo , que es la meva filosofía de vida.

EstilAmb anterioritat al Impresionisme, el marc artístico, era dominat per un eclecticisme, al que va respondre la generació de leas rupturas estilístiques, una serie de ruptures que donarien personalitat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Las cosas que se hacen
  • las cosa por hacer
  • cosas que hacer
  • Cosas que hacer
  • Hacer que las cosas sucedan
  • Como Hacer Que Las Cosas Sucedan
  • Hacer, Planear, Distribuir, Coser
  • Cosas Que Hacer Antes De Morir

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS