Yo robot

Páginas: 2 (408 palabras) Publicado: 11 de enero de 2010
Luis Enrique torna al Barça per dirigir el B

Quatre anys desprès del seu últim partit al Camp Nou, torna en el club. L’asturià de 38 anys ha acceptat la oferta de Guardiola de fer-se càrrec delfilial del Barça, només falta concretar els anys que li fan de contracta (en principi dues temporades). Serà la seva experiència en les banquetes desprès d’obtenir el carnet nacional fa dos anys a lamateixa promoció que Pep se’l va treure. Abans de donar el “SI”, Luis Enrique es va posar amb contacte amb Fernando Hierro ,director del deportivo de la Real Federación española de Fútbol, per contestarnegativament de dirigir la selecció sub-9, i ajudar a la sub-21. Pep des de que va acceptar portar el primer equip del Barça va voler una persona de confiança per portar el Barça B, mentrestant LuisEnrique ja s’està entrenant per els playoff d’ascens a la segona divisió B que jugarà contra el Castillo.

Luis Enrique insinua que acceptarà la oferta del Barça B

L’exjugador Asturià delFCBarcelona, deixa veure a la seva pàgina web que acceptarà la seva oferta del club català, per ser el substitut de Pep Guardiola com el tècnic del filial del Barça.
“A tots aquells que os preocupeu pelmeu futur dir-vos que tranquils, que estaré com si fos a casa meva, així que més clar que l’aigua”.
Amb aquesta frase el “capità” dóna a entendre que tornarà a la que un dia va se la seva segona casa;el Camp Nou.
Fa uns dies, el secretari tècnic del Barcelona, “Txiki” Begiristáin, assegura que el club estava negocien amb Luis Enrique per què ocupes la banqueta del Barça B, i no per ser el segonde Guardiola, tal i com sabia comentat.

Comentari:
La primera noticia es del diari Mundo Deportivo, mentre que la segona noticia es del diari Sport.
Es pot veure com un diari (el Mundo) jaassegura que Luis ja es tècnic del Barça i que només falta concretar les temporades que si estarà.
I en el diari Sport podem veure que en Luis insinua que li agradaria tornar ha estar a la seva segona...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Robotica
  • Robotica
  • Robotica
  • Robotica
  • ROBOTICA
  • yo robot
  • La Robotica
  • robotica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS