Yo soy sam

Páginas: 6 (1268 palabras) Publicado: 13 de enero de 2012
PEL.LÍCULA : EM DIC SAM

ACTIVITATS:
1.Descriu la relació entre Sam i la seva filla Lucy.Quin tipus d’aferrament té Lucy cap al seu pare? Tot seguit, compara-la amb la relació que té la Rita (l’advocada) amb el seu fill. Quina et semblaque és millor i per què?
La relació que tenen la Lucy i el Sam pel que fa l’afectivitat és molt estreta, els dos es complementen is’entenen a la perfecció, la nena es sent estimada i això es reflexa en el seu caràcter, és una nena simpàtica, alegre i molt llesta, fet que fa que el Sam no pugui ajudar-la com li agradaria en aprenentatges com la lectura i de més assignatures del col.legi, ja que ell amb prou feina sap llegir, però posa tot el seu afany en ajudar-la en tot el que pot i compensa aquesta mancança amb una estabilitatemocional i afectiva que molts pares desitjarien poder oferir als seus fills, per aquest motiu considero que l’aferrament entre la Lucy i el Sam , és un aferrament segur.
Si comparo la relació de la Lucy i el Sam amb la de l’advocada Rita amb el seu fill, observo molta diferència, ja que al fill de la Rita no li falta de res en el aspecte material, té tot el que desitja, una casa enorme, joguines iestudia en un col.legi privat, però hi ha una gran manca d’afectivitat entre ells, la Rita no sap escoltar, no té paciència amb el seu fill, no té temps per compartir amb ell, anteposa la seva feina i esplaia els seus problemes matrimonials amb el nen, tenen molts problemes de comunicació...això fa que la relació estigui gairabé trencada, arribant a ser desconeguts entre ells.
Sense dubtes larelació entre el Sam i la Lucy hem sembla millor, mostra la rellevància d’aspectes tant importants com la paciència, l’humilitat, saber escoltar i l’amor per criar a un fill/a de manera encertada sense necessitat de luxes i amb un millor resultat de futur.

2. Descriu i comenta l’escena de la sabateria. Quines emocions ha despertat en tu?
Considero que l’escena de la sabateria és una escenagenial, en aquesta la Lucy , el Sam i el grup d’amics entren a una botiga per comprar unes sabates a la nena.
Entre tots intenten escollir les millors per a ella, el Sam opina que haurien de ser unes sabates resistents, mentre que un dels amics li diu que si son massa resistents acabaran per tornar-se avorrides, un porta unes sabates esportives amb llums, creu que li aniran perfectes per al col.legi,l’amic cinèfil porta unes que s’assemblen a les que portava una interpret, l’altre unes roses amb velcro i l’ultim porta unes que són per a senyora fetes amb roba de lleopard, un dia va portar la nena al zoo i li van encantar...tot plegat resulta molt còmica i divertida.
Finalment la Lucy veu unes que li agraden, i el Sam la recolça dient que “ella sap el que li agrada”, en preguntar el preu deles sabates el Sam no porta suficients diners, no fa falta que digui res quant tot el grup d’amics comença a buscar en les butxaques per tal de reunir els diners que valen les sabates de la Lucy, finalment ho aconsegueixen. Tots surten molt contents de la botiga amb unes sabates noves per la Lucy.
Les sensacions que ha despertat en mi són clarament de tendresa i d’orgull envers el Sam, perquèmalgrat la seva discapacitat afronta d’una manera excel.lent totes les situacions que se li presenten, i aquesta en concret reflexa la relació entre tot el grup, com escolta i té en compte la opinió de la Lucy, convertint un fet tant quotidià com comprar unes sabates, en un moment que ensenya moltes coses a través de la tendresa i la diversió.
3. Un dels arguments que s’utilitzen en la pel.lículaper separar la Lucy del seu pare és que el dia de la festa d’aniversari de la nena el Sam no va saber o no va poder controlar les seves emocions. Penses que aquest és un bon argument per separar-los Per què?
No crec que sigui un argument vàlid el malentès de la festa per separar a un pare de la seva filla, no fa falta ser discapacitat per perdre els papers en moments donats, pot ser no va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • YO SOY SAM
  • Yo Soy Sam
  • Yo soy Sam
  • el saman
  • Yo soy Sam
  • Yo Soy Sam
  • Yo soy sam
  • YO SOY SAM

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS