Yo soy sam

Páginas: 4 (984 palabras) Publicado: 7 de diciembre de 2013
Els requeriments del lloc de treball
Perfil professional del sector: Característiques, tasques, funcions, responsabilitats, competències, valors, formació, que es demanen per cobrir un lloc detreball en un sector determinat. Per exemple en el cas d’educador infantil. A Partir de la normativa podem aconseguir aquesta informació.
Perfil professional d’un lloc de treball: característiques quees demanen per cobrir un lloc de treball concret.
-El perfil professional del tècnic superior queda determinat per la seva competència general, les competències professionals, personals i socials.-Competència general:
En àmbit formal: tu dones recolzament. (0-3)
En àmbit no formal: tu ets el propi recolzament.(0-6)
-Competències professionals, personals i socials: Programar el curs,organitzar l’activitat, desenvolupar una activitat, reunió de pares, nens amb anomalies portar-lo a un professional, pla educatiu, formació renovada, respectar les bases de la pedagogia per fer un joc,contactar amb les famílies cada dia, material col·locat a la base dels nens, drets i obligacions, buscar treball, crear una empresa.
Aptituds i capacitats pròpies
Són tots aquells coneixements ihabilitats que disposa una persona per desenvolupar una feina que forma part del perfil professional personal.
-Capacitat personal: Les que disposa una persona, independentment de l’activitatprofessional. Responsabilitat, iniciativa, autonomia...
-Capacitat professional: S’adquireixen amb la formació, l’experiència i les habilitats. Programació, avaluació d’activitats, organització,planificació d’una feina, selecció i utilització de recursos adequats.
-Capacitat social: Habilitats comunicatives i de relació. Treball en equip, empatia, assertivitat, interacció amb les persones.Què vull obtenir amb la feina?
-Entenem per Interessos o expectatives que una persona té en relació amb la feina, tots aquells aspectes que vol i espera obtenir amb l’exercici d’aquesta feina....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • YO SOY SAM
  • Yo Soy Sam
  • Yo soy sam
  • Yo soy Sam
  • el saman
  • Yo soy Sam
  • Yo Soy Sam
  • Yo soy sam

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS