yo soy tu

Páginas: 3 (508 palabras) Publicado: 13 de mayo de 2013
El barroc
Rokoko (època segle XVII)
El món es un escenari i tots els homes i dones son simples actors. (idea desenvolupada per Shakespeare al començament del barroc)
El gran teatre del món es vaconvertir en el món artificial de les il·lusions amables. En espais com aquests la gent cortesana es refugiava de la realitat en un món de somnis, es feia teatre còmic que era el més popular ja que aFrança es va prohibir per un temps per la seva tendència inestables.
Tot el teatre era irreal. Després de la mort del rei de França, 1715 Lluís XlV, es va posar de moda palaus i hotels construïtsper la noblesa. La decoració estava feta per els millors arquitectes alguns del palau de Versalles.
La il·lustració la sorgir en la construcció del palau de Versalles, canons fora de les normes ques’havien seguit fins ara.
El rokoko una revolució davant l’antic règim.
August el Fort: tenia un palau molt gran i diversos edificis que destacaven i feien veure a la gent més baixa del que era.Necessitava aïllares de la realitat, volia un món millor.
L’exòtic i llunya era la moda del segle XVIII per això August el Fort es va fer crea un palau l’estil xines ( dos situats un davant del’altre). Molta decoració del món tranquil xinès en les parets.
Europa comença a importar objectes de porcellana de Xina. August 1710 va fundar el 1r taller de porcellana a Europa.
Frederic el granpertanyia al futur, tenia una casa de plaer on desfruitava de la música i els plaers de la vida. Tenia dues cares, una la d’un polític i l’altre de l’amic de l’art. Ell mateix va fer el plànol del seupalau.
Anglaterra 1720 sorgeix la jardineria ornamental (una nova manera de fer art) un món que ens apropa a les fons de la vida.
L’art creava quadros de la naturalesa ( jardins)
La pintura anglesaens crea una societat rica.
Al continent, als jardins llunyans, la casa de plaers (dedicada als temes de caça) era una obsessió d’aquella època. Els adorns recercats donaven un aspecte irreal que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS