ytytyt

Páginas: 3 (551 palabras) Publicado: 23 de octubre de 2013
Resum:
La primera part del va des del capítol 1 al 97. Explica com és Tirant i conta el seu primer viatge a terres angleses. En el seu camí, s'adorm sobre el cavall i va a parar a la casa d’unermità, Guillem de Varoic, un antic cavaller que va voler alliberar-se de tot el món cavalleresc. Aquest ensenyarà a Tirant a comportar-se com un bon cavaller amb l'ajuda del llibre “L'ordre decavalleries”. Tirant segueix el seu camí cap a Anglaterra. Allà lluita, guanya i es nombrat pel rei d'Anglaterra cavaller.

La segona part del Tirant va des del capítol 98 al 114. En primer lloc conta elviatge de tirant a Sicilia on coneix al rei i al princep. I com Tirant, el rei de Sicília i el príncep Felip se'n van a Rodes a lluitar contra els turcs on Tirant aconsegueix alliberar l'illa de Rodesde les mans de Soldàts i paral·lelament ajuda a que l'Infant Felip i la princesa Ricomana estiguin promesos. Esta historia es una de les mes interessants del llibre la princesa Ricomana vol possar aprova la valentia del princep i le fa una serie de proves on Tirant sempre ajuda al princep. Finalment Tirant s’adona de que el no pot intervindre en la vida de la parella i el princep consegueix solenamorar a la princesa.
La tercera part va des del capítol 115 al 269, és la part més extensa de l'obra i la més important. Es mou sempre entre 2 histories per una banda les batalles de Tirantcontra els Turcs, però sobre tot conta la vida amorosa a Palau on Tirant es declara a Carmesina, però la Viuda Reposada, que també vol aconseguir a Tirant, i tot i que Plaerdemavida ajuda a Tirant i aCarmesina trobar-se i es jurem amor etern, amb enganys fa que els enamorats pensin que l'altre no els estima. Però Plaerdemavida ho descobreix i ho explica a Carmesina i li vol explicar a tirant peròaquet ha de marxar a una de les seves batalles, a salvar el poble del Duc de Macedònia que ha estat atac pel Gran Turc i el Saldà. Així que decideix seguir-lo es posa en el vaixell, però amb tanta mala...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ytytyt
  • Ytytyt
  • ytytyt
  • Ytytyt
  • ytytyt

OTRAS TAREAS POPULARES

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS