Zumba

Páginas: 3 (593 palabras) Publicado: 30 de diciembre de 2014
Vam tenir que fer una presentació d'algo que ens agrades molt i jo vaig escollir el ZUMBA.
Jo us parlare del zumba, perque jo cada divendres vaig a clase de zumba i la veritat esque es un tipus deball molt divertit i en el que poden practicar tan homes com dones. Incremente la teva energia, millora la coordinació y la forma física, et sents molt be despres de ballar, redueix la grasa de més yfa aumentar el teu autoestima.
Zumba es va crear a Colombia en el 1994 però fa uns 4 o 5 anys que es va ficar de moda a barcelona. Va començar sent un modest ball aerobic. A mi m’agrada perque es unaactivitat diferent que junta l’esport amb el ball.
Fa cuatre anys Zumba va llençar una campanya benefica “Party in Pink” per lluitar contra el cancer de pit. I Desde llavors els fanatics del zumbaan pogut recaudar 4.000.000 € en tot el mon. Despres d’aixo estan fent un petit festival anomenat Zumbathon® entre el 1.º de agost i el 31 d’octubre de 2014.
I el 75% dels beneficis que guanyen ambl’entrada I el 30% de beneficis que es guanyen venent samarretes de “party in pink” van directament per la investigació per la prevenció del cancer de pit.

El origen de zumba va sorgir percasualitat. El seu creador s’ha convertit amb un home ric I famos. El creador es Colombia I es diu “beto” La vida d’aquest Colombia professor de aerobic va donar un gir inseperat. Estava fent la seva rutinaavitual quan de sobte,es va adonar que es va deixar la musica que sempre acostombraba a ficar a casa. Llavors per disimular va tinder que improviser duran una hora amb la seva propia barreja demusica utilitzant belles sintes que portava a la motxilla.
Segons explica “beto” a la seva clase li va agradar tant que ell va repetir I repetir fins que va ser la clase mes famosa de tot el gimnas.Despres del seu exit a Colombia beto va portar el seu estil a Estats Units y en el 2001 va ser comprat per els empresaris Alberto Perlman y Alberto Aghion per crear una societat global basada en la seva...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • zumba
  • zumba
  • Zumba
  • Zumba
  • La Zumba
  • Zumba
  • Zumba
  • Que Es Zumba???

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS