zzzzzzz

Páginas: 3 (643 palabras) Publicado: 23 de enero de 2015
Viatge al centre
de la terra
JULIO VERNE










En un petit poble d'Alemanya, viu el professor Otto Lidenbrock, un gran científic de mineralogiaamb d'altres ciències en general. Ell té un nebot, Axel que comparteixen aventures ensenyaments i moltes més coses per això tenen una relació molt bona.
Un dia el professor va trobar una peça almuseu i es trobava molt nerviós, era una obra de molt valor, al agafar-lo va lliscar un pergamí molt antic escrit amb lletres estranyes i desconegudes per al profesor.Tío i nebot es van posar a intentardescobrir el significat del pergamí antic. Al cap d'uns dies van descobrir en el pergamí que guiés a ells fins Islàndia, són els passos que s'havien de seguir per arribar al centre de la Terra.
Desde llavors van planejar la marxa. El van preparar tot i van pagar un guia anomenat Hans que els acompanyaria durant tot el viatge al cràter del volcà. El viatge semblava anar bé però més tard Axelestava fart del viatge, se sentia insegur i volia tornar a casa. Entre pensaments, sense adonar-s'havia separat del grup, no els trobava, s'havia perdut. Quan la seva desesperació era insuperable seuoncle i Hans van trobar. Més tard en el viatge van arribar a una gran superfice formada per grans núvols i vapors que s'elevava sobre d'un llac. Van descobrir animals antics i gegantins. Van construir unapetita bassa i van decidir travessar el tenebrós llac, on els va embolicar una gran tempesta, sense adonar amb tants llamps i la pluja havien tornat al punt on havien sortit, tots semblavendesanimats. Però el professor va seguir intentant-ho.
En una arbreda frondosa trobar ossos d'animals gegants i estranys i alguns cranis humans, la qual cosa havien fet un descobriment únic i d'importànciaincalculable. Durant la caminada van trobar una galeria tancada, la van fer explotar amb dinamita per intentar travessar ells provocaren una erupció volcànica amb l'explosió van començar a pujar molt...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ZzzZZZz
  • Zzzzzzz
  • Zzzzzzz
  • zzzzzzz
  • Zzzzzzz
  • Zzzzzzz
  • Zzzzzzz
  • Zzzzzzz

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS