A Ciegas

Páginas: 3 (641 palabras) Publicado: 3 de marzo de 2013
A CIEGAS


1. Redacta la teva opinió d'una manera argumentada.

La pel·lícula de Fernando Meirelles està basada en la novel·la de José Saramago (“Ensayo sobre la ceguera”).

M'esperava unaobra cinematogràfica diferent, el tema de la pel·lícula era molt interessant però la forma de plasmar-ho a la pantalla no em va agradar, en certs moments es feia molt pesada.

Hi havia trossos com alfinal de la pel·lícula que eren interessants pero molts altre eren decepcionants.
Penso que té escenes molt clares i que fan mal a la vista i alhora desviava l'atenció de la historia dramàtica.2. En la teva opinió quin és el missatge de la pel·lícula.

Jo crec que des de la primera persona que es queda cega ningú la creu, i pren a aquesta persona com una boja sense coneixements.Tothom s'intenta aprofitar dels mes dèbils, en aquest moment els cegs. També s'aprofiten de les dones quan tanquen en un tipus de presos a tots els cegs i els homes abusen sexualment de les dones sensecontrol.

Des del moment que va començar l'epidèmia de ceguera ningú va intentar comprendre a aquestes persones que patien la malaltia, va predominar l'estat d'emergència a la societat, però en capmoment vam poder observar l'imatge de cap govern.

Ningú volia ajudar a ningú, nomes la dona que es va fer passar per cega per aixi poder estar amb el seu marit i d'aquesta manera ajudar a tothomindirectament.
Quan van sortir de la presó i anaven a buscar menjar tothom era capaç de matar a qualsevol altre individu per tal de aconseguir algo que portar-se a la boca.



3. Quines relacionspodem establir amb el continguts de la Unitat Formativa.

En els estadis de la vida, Piaget diu que per passar d'un estadi a l'altre a d'haver una adaptació i cada adaptació ha de estar formada per undoble mecanisme; assimilació i acomodació.

L'assimilació es la incorporació de nova informació a l'estructura mental de la persona i a la pel·lícula podem detectar aquest mecanisme quan un per un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Ciega
  • ciego
  • el ciego
  • Yo Era Ciego
  • la ciega
  • ciego
  • Ciegos
  • A ciegas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS