A La Recerca D'Angelica

Páginas: 3 (602 palabras) Publicado: 27 de febrero de 2013
A LA RECERCA D’ANGÈLICA

Rinald es un cavaller melancòlic que viatja des de França fins Escòcia per a trobar l’amor al cor d’Angèlica, la princesa de Catai, que al principi va rebutjar i ara no potoblidar-la perquè la estima. Rinald va perdre de vista Angèlica mentre lluitava amb altre pretendent de la dama pel seu amor. Segons el seus ideals ningú pot retreure-li fins que la trobe. L’oficicavalleresc té les seues servirtuds i aquesta per l’amor n’és una.
Rinald descriu Angèlica com la dama més bella de totes, la perfecció que només es concebible en les coses divines. Es sent com unjoglar que anà repetint sempre les mateixes tonades, perquè els cavallers d’aquell segle es veuen condemnats a imitar els gestes dels seus predecessors.
Rinald escoltà una gesta d’un joglar que passà acavaller gràcies a la seva lleialtat i amb valor va aconseguir governar les terres de Provença. Rinald sabia que només excel·lint les virtuts cavalleresques aconseguiria l’amor d’Angèlica, per tant esva proposar salvar la vida a la princesa de Ginebra.
Rinald amb la seua valentia va salvar la vida d’una cambrera casualment de la princesa de Ginebra. La dona li contà que el trobador Polinesi delqui estava enamorada va preferir la princesa, mentre que aquesta estava botja d’amor per un cavaller valerós i gentil de nom, Ariodant.
A les corts, els enamorats no es poden ver mai a soles i elscavallers arrisquen les seues vides per tal de veure la dama a la que estimen.
Polinesi i Ariodant discuteixen per l’amor de la mateixa dama, la princesa Ginebra. Polinesi acorda amb l’altre cavallerdemostrar-li que la princesa no té sentiments cap a ell, però Ariodant està segur que es estimat per la dama pel tracte que li ha donat.
Polinesi enganyà Ariodant fent passar a Dalinda per la princesa,i quan Ariodant els va veure junts, el seu cor va sofrir de tal manera que es va precipitar a la mar suïcidant-se. La princesa també estimava a Ariodant i quan va rebre la noticia es va posar molt...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • recerca
  • les cendres d'angela
  • projecte de recerca
  • Treball de recerca
  • Treball de recerca
  • Treball recerca
  • Recerca informacio
  • Treball De Recerca

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS