b vbnvb

Páginas: 2 (458 palabras) Publicado: 17 de septiembre de 2014
EL DIARI D’ANNA FRANK
Autor: anna Frank
Titiol: el diari de anna Frank
Col.leccio:
Editorial: debolsillo
Aquest diari ens l'explica ella mateixa, Ana Frank ens relata la seva vida abans idurant la guerra a Holanda des del 1943, i ens explica els seus sentiments i emocions en forma de cartes. Abans de la guerra, ella vivia en una casa normal i anava a l'escola com tots els nens, però amb laguerra es van haver d'amagar perquè eren jueus, i als jueus que trobaven els enviaven a camps de concentració i els ficaven en cambres de gas.
Per tan Ana, la seva família i uns coneguts, vanrefugiar-se en un amagatall de darrere de l'oficina del pare de l' Ana.
Pel seu aniversari, li van regalar un diari, al qual ella va nomenar Kitty, i dia rere dia explicava a la seva amiga Kitty totes lesseves pors i preocupacions, com ara el seu temor a que els alemanys descobrissin que estan tancats en aquella casa i els enviessin a camps de concentració.
En el refugi, vivien en molt malescondicions higièniques, i el racionament d'aliments que els hi portaven era molt poc i per tan eren propensos a qualsevol malaltia. Allà, l' Ana està molt unida al seu pare que sempre la defensa, en canvi, noes porta gaire bé am la seva mare que sempre anima i defèn a la seva germana, Margot.
Després d'estar mig any en el refugi, es va unir el doctor Durssel, el que va fer que encara estiguessinpitjor.
Ana, per passar el temps, es passa els dies estudiant, sobretot mitologia grega i romana, fa arbres genealògics i retrats d'estrelles del cinema. Però, encara que ella no s'avorria, no li agradavaestà allà dins sense poder caminar, ni anar al lavabo.
Encara que entre la família dels Frank i la dels Van Dame hi havia discusions, Ana es comença a enamorar de Peter, i a ell li va molt béperquè com que se sent sol, d'aquesta manera, té algú amb qui parla allà dins, i finalment s'acaben enamorant l'un de l'altre.
L' Ana li explica tot a la Kitty, ja que al seu pare no s'atreveix i no...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • B la b
  • B
  • B
  • B
  • B
  • B
  • B
  • B

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS