C'Est Le Vie Mabfdfas

Páginas: 2 (427 palabras) Publicado: 3 de junio de 2012
Com ja sabem, BlackBerry va ser creada per la empresa Research in Motion. Mike Lazaridis va crear l'empresa al 1984, gràcies a un acord que va fer amb General Motors. Mike Lazaridis va deixar launiversitat 2 mesos abans de graduar-se per crear la empresa.

PRIMERS MODELS

-El primer dispositiu blackberry va ser aquest: BlackBerry 850



Era un dispositiu amb el que podies tenir accés alcorreu electrònic i fer ús limitat d'internet. Tenia incorporat el teclat QWERTY i una pantalla monocromàtica. Va sortir al mercat
l'any 1999.

-Més endavant va aparèixer la BlackBerry 957:Tenia les mateixes utilitats que l'anterior, però amb les millores de Calendari i agenda. La pantalla tenia millor resolució.

-A partir del any 2000, Blackberry va treure models més moderns:Blackberry 6210


Aquest model va arribar a l'any 2002, la novetat d'aquest model va ser que van introduir les aplicacions Java, que permetien fer diferents coses com per exemple, escoltar música.
Esva canviar el disseny extern del dispositiu, seguia amb la pantalla monocromàtica, i es va introduir el telèfon.

- La família 7000: Blackberry 7100


La novetat de aquest Blackberry va ser lapantalla a color i el canvi de teclat, que ja no era QWERTY. Va ser el primer Blackberry que va arribar de forma massiva al consumidors.


-Nous dispositius: Blackberry 8700


Va tornar el teclatQWERTY amb novetats dins el teclat. També aporta millores en el dispositiu com el Bluetooth i l'altaveu per el mans lliures.

-El següent model va ser: Blackberry Pearl


El curiós nom d'aquestdispositius es va donar gràcies el seu trackball (el botó central). Aquesta millora va ser molt important per la comoditat de manejar els dispositius.

-Després va venir: Blackberry Storm


Aquestmodel va sortir per fer competència al nou telèfon iPhone, el cual tenia una pantalla tàctil mol avançada. Van suprimir el teclat QWERTY, això va fer que no tingués tan èxit com l'iPhone i van...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • c'est la vie
  • c'est la vie
  • c'est la vie
  • La vie c'est rouse
  • Le Vie
  • Le vie
  • el vieo
  • La vie

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS