e-book

Páginas: 3 (743 palabras) Publicado: 19 de enero de 2014
EL LLIBRE ELECTRÒNIC

Un llibre electrònic és una versió electrònica o digital d’un llibre o un text
Per a començar diré que no he usat més de dos vegades aquest tipus de llibre, que en tinc unagafant pols a la prestatgería i no per això estic en contra, res més lluny de la realitat. A partir d’ací em plantege una pregunta, desapareixeràn els llibres de paper? La meua opinió és que no, peròevidentment perdrà rellevància. Atés que hi hauran menys llibres físics, el seu mètode de producció s’adaptará. Els dispositius tecnològics cada vegada són més importants en l’aula, els llibreselectrónics tenen exactament els mateixos continguts que els llibres de text de tota la vida, a diferència d’ells, als electrònics la motivació per part del xiquet és major igual que la seua implicació. Estracta d’un treball en què al participar el xiquet de forma activa, professor i alumne aprenen l’un de l’altre. El llibre electrònic permet inserir  fotos, vídeos, enllaços a internet..., és molt mésinteractiu encara que comporta un gran treball a casa per part del professor; aquest tipus de materials permet exercir en l'aula una metodologia més dinàmica, i prestar una atenció més personalizada.Pel que fa als avantatges , m’agradaría fer insistencia en el de la tala d’arbres (ja que si utilitzem més llibres digitals necessitarem prou menys paper i per tant molts arbres podrán alliberar-se dela tala), no passaría res si talarem un i replantarem deu.
És molt més fácil i còmode de dur ja que el seu pes és molt reduït, pots portar més de huit-cents llibres diferents al mateix llibreelectrònic i pots pasar d’un llibre a un altre sense la necessitat de haver de portar tres llibres diferents a la bossa de mà.
En quant als inconvenients; no passaría res si per un que talem plantem altresdeu, però per desgracia no es així, se’n tala un i no es torna a replantar. Diré que no només podem fer fulls amb els arbres, sinó que també fem mobles necessaris per a la vida diaria, però sempre...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Book
  • Book
  • Book
  • book
  • Mi book
  • Book
  • book
  • Book

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS