E-Connect

Páginas: 3 (698 palabras) Publicado: 2 de diciembre de 2012
Servei de Telefonia
Des del punt de vista de la telefonia tradicional, el servei e-connect suposa una aposta per una nova generació de sistemes de telefonia basats en la tecnologia IP que,mantenint les prestacions habituals dels sistemes de telefonia corporativa, (desviaments, captura de trucades, supervisió...) incorporen algunes de noves, com ara:
● Identificació de trucada. Els noustelèfons del servei e-connect no només identifiquen el número entrant, sino que (en el cas que es tracti d’un usuari de la pròpia organització) identifiquen a la persona amb el seu nom i cognom.
● Accésal directori de l’organització des del propi telèfon. Els terminals telefònics permeten fer cerques per nom al directori i trucar a l’usuari desitjat directament només escrivint el seu nom.
●Integració de la bústia de veu amb el servei de correu electrònic. Cada cop que algú deixa un missatge a la nostra bústia de veu, el sistema ens envia un missatge de correu electrónic amb tota la informaciórelativa al mateix (inclós un fitxer d’àudio amb el propi missatge que podem escoltar directament al nostre ordinador).
Malgrat això, el potencial real del nou servei e-connect es troba en lapossibilitat de poder “portar” la nostra línia telefònica amb nosaltres allà on disposem d’una connexió a internet, amb l’objectiu de maximitzar la nostra capacitat de comunicació alhora que contribueix aajudar-nos a reduir costos associats a la despesa telefònica en múltiples situacions.
Portal e-connect
Com a complement del servei de telefonia més tradicional el servei e-connect disposa d’unportal d’usuari associat, accessible des de l’adreça https://tecnocampus.upcnet.es que inclou múltiples funcionalitats per als usuaris del servei. L’objectiu d’aquest portal web és oferir un entorn decomunicació accessible des de qualsevol ubicació, d’una manera senzilla i compatible amb la major part de dispositius i sistemes operatius.
Les funcionalitats més importants que incorpora són:
●...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • connect plus
  • Lte Connect
  • Adobe Connect
  • aeromexico connect
  • Connected speech
  • Connecto deeznuts
  • kokoro connect
  • SABRE CONNECTED VENEZUELA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS