E.F (Como Entrenar)

Páginas: 2 (362 palabras) Publicado: 26 de abril de 2012
El calentamiento

David Espinós Sanz 1rBAT
El calfament consisteix en una serie de exercicis aerobics per a posar a punt el cos per fer cualquier exercici posterior. Dura entre 8-10 minutsaproxmadament. S'ha de seguir un ordre per a no deiixar ninguna part sense fer. El calfament consta en 3 parts:

1ªPart: Una xicoteta carrera continua molts suau per augmentar un poc les pulsacions, duraentre 2 y 3 minuts. Després amb carrera continua també, es fan uns diferenets exercicis prou curts com, carrera lateral, carrera cap arrere.

2ªPart: La segona part del calfament consisteix en lamovilitat articular y posteriorment els estirament del musculs mes importans. Si volem fer un esport on hem de utilitzar mes la força dels braços, en els estiramets es centrarem mes en ixa part, peròsense oblidar els altres.

Primer de tot es intentar seguir un ordre com de sal a baix. Començarem amb la movilitat del coll, ja que una lesio alli es molt frecuent. Despres farem movilitat de braços,cap avan, cap arrere y encreuats. La següent articulacio sera la cadera, amb moviments circular en els dos sentits. Mes tard farem la movilitat dels genolls, amb una movilitat de avant a arrere. Iper finalitzar la movilitat articular farem els turmells, una part principal, perque es prou fragil y mol facil de lesionar si no calfes be, farem rotacions ambs els dos peus y cap a els 3 costats.Després de la movilitat articular farem els estiraments, també seguirem un ordre per a no podrer ningun muscul. Començarem per el esternocleidomastoideo en el coll, despues estirarem els deltoides enels muscles, estirar a continuació els lumbars en la cadera, seguits de els cuadriceps, abductors y el besons a les cames. Asi finalitza la segona part sols queda la tercera.

3ªPart: En la tercerapart farem una serio de exercicis estatics en el nostre lloc pero ya mes dinamics, com per exemple genolls amun que consisteix en correr sense abançar y alsar els genolls el mes adal posible, y...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • E.F Plan De Entrenamiento
  • E.f como materia escoalr
  • Entrena como trabajas, trabaja como entrenas.
  • Trabajo E.F (Plan Entrenamiento Resistencia)Macarena
  • como entrenar a tu hamster
  • Como planificar un entrenamiento de musculacion
  • entrenamiento como auxiliar
  • como entrenar a tu dragon analisis

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS