F SICA Y QU MICA

Páginas: 4 (888 palabras) Publicado: 29 de marzo de 2015

QUÈ ÉS LA MASSA?
La massa és una magnitud física que expressa la noció comuna de quantitat de matèria. És un concepte fonamental de la mecànica i la física en general. En el Sistema Internacional,la massa es mesura en grams i els seus múltiples i submúltiples (tones, quilograms, micres, etc.)
QUÈ ÉS EL PES?
En física, el pes és una mesura de la força amb la qual la Terra atreu a qualsevolobjecte en la direcció de la vertical, a causa de la gravetat. A prop de la superfície terrestre és aproximadament constant, això significa que el pes d'un objecte és més o menys equivalent a la seuamassa.
F=m . a (força= massa. acceleració), on l´acceleració és las gravetat (9,8N)
QUÈ ÉS EL VOLUM?
El volum és la porció o quantitat d'espai tridimensional tancat dins una frontera. Per exemple, elvolum és l'espai o forma que una substància (sòlid, líquid, gas o plasma) ocupa o conté. El volum es mesura amb el metre cúbic.
1 litre = (10 cm)³ = 1000 centímetres cúbics = 0.001 metres cúbics,
1 metrecúbic = 1.000 litres
QUÈ ÉS LA DENSITAT?
La densitat (símbol ρ) és una magnitud escalar que indica la massa per unitat de volum d'una substància. La densitat és directament proporcional al valor dela massa i inversament proporcional al volum del cos. Matemàticament s'expressa com la massa dividida pel volum:
D= m/v
La densitat d'un material varia amb la temperatura i la pressió. Aquestavariació normalment és xicoteta per a sòlids i líquids però molt més important per gasos. L'increment de pressió sobre un objecte fa decréixer el seu volum i, per tant, incrementar la seua densitat.L'increment de temperatura d'una substància (amb algunes excepcions) redueix la seua densitat ja que n'incrementa el volum. En la majoria de materials, l'escalfament de la part inferior d'un fluid causa elfenomen de la convecció de la calor de baix cap a dalt a causa de la disminució de la densitat del fluid escalfat.
NATURALESA I COMPORTAMENT DELS GASOS
Un gas és un estat de la matèria en què les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • F Sico Qu Mica
  • F SICA Y QU MICA
  • F SICO QU MICA
  • F Sico Qu Mica
  • Concentraciones F Sicas Y Qu Micas
  • CAMBIOS F SICOS Y QU MICOS
  • Cambios Qu Micos Y F Sicos
  • NOTICIAS DE F SICA Y QU MICA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS