H Ctor Barrera

Páginas: 4 (761 palabras) Publicado: 1 de septiembre de 2015
Héctor Barrera, esta escrivint un article sobre la prostitució valenciana y un gerent d'un prostíbul, Sandokàn, li ha ficat una querella per publicar l'article. Després va anar a veure a LaDentetes, una prostituta que es va criar al Sandokàn, i ella li recomanà que anara a veure a L'Artillero, un exhibicionista ex-soci del Sando, al arribar el Xino, un company de treball, es va trobar amb unaamiga de la facultat i ens portà amb l'Artillero, li feren unes preguntes que ell contestà amablement.
Uns dies desprès, anà a la comissaria de policia i allí trobà a una dona que havia perdut a laseva filla, l'Angelina, i li digué que si li proporcionava una foto, la publicaria al diari per a ajudar-la. Després, al diari, acabà el reportatge de l'Artillero i se'n anà a per Marta per a fer-li una“faeneta”.
Héctor s'adreçà cap al Corral De La Pacheca, allí trobà a Trilita, un amic seu, fotògraf de professió, i eixiren cap al Hollywood, per a buscar contactes i acabar amb el Sando. Allí estrobaren amb quatre amics que s'oferiren per a anar a pel Sando. Quan eixiren d'allí, s'encaminaren per a fer-li un reportatge a l'Artilero, allí aparegué el Sando i els demanà que lis donaren el carret defotos, ells no volgueren i els goril·les del Sando es barallaren amb Héctor que va guanyar.
S'adreçà a casa de l'Angelina i allí al portal es topà amb una amiga d'ella, es ficaren a parlar i descobríque es prostituïa, no sols ella sinó que també moltes altres de la mateixa edat, el portà al club on ella treballava i allí li ho acabà de contar tot, quan dos homes eixiren, ell els seguí perquèeren els que els proporcionaven la feina a les menors, quan arribaren al club, Héctor telefonà al Xino per a veure si podia parlar amb l'Ester, l'amiga del Xino que treballava a casa de l'Artillero, i lidigué si podia ajudar-lo a entrar al prostíbul en el que traficaven amb xiquetes.
Al entrar allí el ficaren a una cabina on estaven les xiquetes, entrà a una habitació amb una d'elles, li deien...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Delf N H Ctor
  • Trabajo H Ctor Cofr
  • H ctor Lozano A1 C2
  • H Ctor Rojas Tarea 4
  • Velasco D Az H Ctor
  • Gu A En Familia H Ctor Malot
  • Despedida de H ctor y Andr maca
  • H ctor julio Quezada mej a

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS