ifoak+bo

Páginas: 7 (1713 palabras) Publicado: 11 de febrero de 2014
 Cadena de favores



RESUM

El professor de socials el primer dia d'escola els hi a posat de deures fins a final de curs un treball que es vasa en tindre una idea per canviar el món i posar-la en practica.

Trevor de camí a casa passa per una espècie de deixalleria plena de rodamons,i se li ocut l'idea d'agafar-ne a un i emportar-se'l a casa per alimentar-lo,així o fa acull a un rodamón anomenat Jery. La mare de Trevor treballa en un bar amb gogo's on ella es cambrera, quan finalitza el torn de treball i arriba a casa va a assegurar-se de que Trevor estigui al llit, llavors va al garatge i de dins la assecadora treu una ampolla d'alcohol.

Quan la mare descobreix que Trevor a portat a un rodamón a casa decideix anar a parlar amb el professor pertreure'n aigua clara i saber de que tractava el treball llavors el professor li explica que ell només va dir que havien de trobar una idea que canviés el món, si Trevor havia decidit agafar a aquell rodamón i ajudar-lo no era culpa seva sinó de Trevor.

Passat un temps Trevor decideix anar a visitar a Jery per comprovar que la cadena hagi funcionat, però no l'aconsegueix veure per que elsdroga-dictes que viuen amb ell no volen que el vegi.
Es sent decepcionat i decideix ajudar senyor Simonet professor de socials perquè creu que ell apreciarà més el favor.

Per ajudar al senyor Simonet decideix escriure una nota signada per la seva mare per que es veiessin, aixi que la mare el convida a dinar a Simonet per poder parlar sobre Trevor , llavors es quan l'espònsor fent escàndol, m'entresanava repetint que no podia sortir ni tenir cites amb nois fins d'aquí a un any, Simonet intenta aclarir les coses però no li fan cas i decideix marxar. Quan marxa la mare entra a l'habitació de Trevor preguntant-li diu perquè li a donat al professor aquella nota firmada per ella, Trevor respon de manera poc respectuosa dient-li que ella sempre ho ha d'espatllar tot, la mare el pica i marxa correntsarrepentida cap a la cuina en busca d'una ampolla d'alcohol, però només es capàs de ficar-se a la boca un glop, perquè de seguida l'escup i torna a l'habitació,però Trevor no hi és. Truca a la policia però no serveix de res ja que no li fan cas, llavors truca al senyor Simonet per que l'ajudi a buscar, Simonet accepta, i es dirigeixen cap a l'estació d'autobusos, allà està arriben just a tempsperquè un rodamón li estava oferint si volia ajuda per comprar el bitllet d'autobús, Simonet agafa al rodamón i l'empeny cap al lavabo allà li dona una pallissa, llavors la mare agafa a Trevor i decideix que li ha d'explicar que te un problema amb l'alcohol. Tornen a casa, la mare es queda a fora per donar-li les gràcies per el que ha fet.

Al dia següent Simonet va a visitar a la mare al seutreball per poder concretar una cita per poder anar a dinar junts, la mare no pot perquè encara està treballant així que decideixen quedar per sopar, la mare plega tard del treball, però Trevor ajuda a la mare perquè no arribi tard a la cita. Al arribar es disculpa per el retard a lo que Simonet respon amb un, “arribes just a temps”.

Al dia següent la mare porta a Trevor als cars amb larepresentant, tots dos no deixen de preguntar per com li va anar la cita ella respon que tot a anat super be, la representant li torna a recordar que no pot tindre cap cita fins l'any que be.






Quan Trevor el matí següent es dirigeix cap a l'escola troba per el camí a un amic seu al que estan picant, intenta evitar-ho però s'espanta i no aconsegueix fer res, el fiquen dins d'una basura, Trevormarxa i s'ha seu en una taula del pati, apareix el professor Simonet i li pregunta perquè no a a acudit a la seva classe, diu que no a assistit perquè estava decepcionat perquè la seva cadena de favors no havia funcionat, el professor intenta consolar-lo dient que ell valorarà l'esforç i no el resultat, pero Trevor l'interromp dient que ell vol un resultat, i explicacions de perquè des de fa...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • BO SE
  • Tae Bo
  • Tae-bo
  • Tae Bo
  • popul bo
  • Tae bo
  • BO Radio
  • bo, la sucesion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS