J.S Bach

Páginas: 3 (618 palabras) Publicado: 5 de febrero de 2015

Johann Sebastian
Bach





















La fugida en Do menor BWV 847. Aquesta fugida a 3 veus forma part del Clau Bé Temperat situant-se en el primer volum d'aquestaobra. Juntament amb el preludi que l'acompanya és una de les obres més conegudes de Johann Sebastian.

Un cop estudiada es revela una construcció tremendament arquitectònica i planejada que sens dubteno és error trucar a Bach un dels millors arquitectes de música doncs darrere d'aquesta obra es troba una ment metòdica, organitzada, capaç de planejar fins al més mínim detall a un nivell gairebéobsessiu però d'una manera extremadament enginyosa i creativa.
Johann Sebastian Bach Nascut en Alemanya el 1685 .Compositor alemany. Considerat per molts com el més gran compositor de tots els temps,Johann Sebastian Bach va néixer en el si d'una dinastia de músics i intèrprets que va exercir un paper determinant en la música alemanya durant prop de dos segles i la primera menció documentada esremunta a 1561 . Fill de Johann Ambrosius, trompetista de la cort d'Eisenach i director de la música d'aquesta ciutat, la música va envoltar a Johann Sebastian Bach des del principi dels seus dies.

Ala mort del seu pare en 1695, es va fer càrrec d'ell el seu germà gran, Johann Christoph, en aquell temps organista de l'església de Sant Miquel de Ohrdruf. Sota la seva direcció, el petit Bach es vafamiliaritzar ràpidament amb els instruments de teclat, l'òrgan i el clau, dels quals seria un consumat intèrpret durant tota la seva vida.Su formació va culminar en el convent de Sant Miquel deLüneburg, on va estudiar als grans mestres del passat, entre ells Heinrich Schütz, alhora que es familiaritzava amb les noves formes instrumentals franceses que podia escoltar en la cort.

A partird'aquests anys, els primers del segle XVIII, Bach estava ja preparat per iniciar la seva carrera com a compositor i intèrpret. Una cursa que es pot dividir en diverses etapes, segons les ciutats en què...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Vida de J.S Bach
  • J.S. Bach
  • Orquesta Stuttgart Bach Collegium Y Coro Gächinger Kantorei De Stuttgart, J.S. Bach
  • Obras De J.S Bach
  • Musica Vocal J.S. Bach
  • Bibliografia de J.S. Bach
  • J.S Bach y la practica interpretativa. Roland Jackson
  • Bach

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS