L'escombraire mai no truca

Páginas: 2 (358 palabras) Publicado: 18 de diciembre de 2011
L’ESCOMBRIAIRE MAI NO TRUCA
L’escombriaire mai no truca és un conte que tracta, d’una dona que està molt cansada del seu marit, i li té un cert odi i fàstic, no se sap benbe perquè. Aquesta dona un “bon” dia, se li passa pel cap la idea de matar, matar al seu home. La dona per portar a terme aquest assassinat, es posa al llit amb en Totó, elveí de dalt, i en teoria el seu amant.
Quan té tot el assassinat planejat, li fa fer una festa a en Totó a casa seva, en la qual el seu marit no hi vol anar, a mitja festa,ella es cola per l’extractor del bany, que va a parar al bany de casa seva, quan arriba a baix, va a la seva habitació on està el seu marit estirat, ella ja va amb tota laidea de matar-lo, i preparada amb una pistola, tot seguit, desperta al marit i li diu que l’odia que l’ha vingut a matar, l’hi explica com ho ha fet tot, com a preparat el seuassassinat, i finalment de la ràbia, ella li dispara totes les bales que hi ha a la pistola, i el seu marit, queda estirat al terra...
Quan de sobte el marit s’aixeca ambuna pistola a la mà, i li explica a la dona que ell se la estima moltíssim, i que ell i en Totó (que era l’amant verdader de l’home) havien vist com ella tenia totes lesintencions de matar-lo o bé fer-li alguna bestiesal. La dona queda atemorida, desarmada i bloquejada, la dona l’intenta convèncer de que si no la mata no el farà patir mai més ique a partir d’ara serien feliços sempre, però l’home tot i que se la estima de tot cor s’ha de venjar, perquè si ell ara no la matés ho faria ella en qualsevol altre moment.En tot això Totó no queda ni testig ni res, queda com ell volia, sol amb el marit de la dona de baix, i sense la dona pel mitg que és la que sempre ho esguerrava tot.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Maie
  • La Mai
  • tu mai
  • Maia
  • Maio
  • Trucos
  • trucara
  • Trucos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS