L'Estrés

Páginas: 3 (579 palabras) Publicado: 22 de noviembre de 2012
Milena Pardo
1r Batxillerat D

REFLEXIONA SOBRE LES SEGÜENTS QÜESTIONS

1. Per què les malalties mentals poden convertir-se en la principal amenaça per a la salut?

Vivim en una societaton les malalties mentals creixen en abundància i poden afectar al nostre organisme o a la nostre salut mental. Aquest problema comporta unes causes bastant preocupants perquè som dèbils i moltesmalalties mentals són cròniques i no les podem curar amb tractaments mèdics tot i que existeixen psicofàrmacs o altres tractaments que ho poden remeiar. De ven petits aquets problemes ens poden afectar, nohi ha edat ni per començar ni per acabar. El resultat es el mateix per a tothom que les pateix, situacions de patiment psíquic.

2. Atès que podem influir en el funcionament del nostre cosmitjançant el pensament, la memòria, les emocions...., reflexiona sobre l'actitud amb la qual hauríem d'afrontar diverses situacions d'estrès.

Podríem afrontar diverses situacions d'estrès si tenimautoestima, si ens sabem comunicar i expressar els nostres sentiments, si tenim personalitat, és a dir, si tenim un control sobre les nostres decisions, si controlem els nostres impulsos, si sabem dir queno al lo injust, si fem exercici físic, si ens alimentem correctament, si reflexionem, pensem i aprenem de l'experiència, si sabem il·lusionar-nos, si trobem l'equilibri entre allò que ens agrada iallò que hem de fer, si controlem l'ús de substàncies estupefaents (l'alcohol...), si ens relaxem i riem, etc.

3. Pensa sobre els avantatges i desavantatges del mecanisme mitjançant el qual s'actival'estrès.

Jo crec que l'avantatge que pot tenir és una defensa que te el cos per dir-te prou, per avisar-te que estàs malament. I el desavantatge es que caus en un forat negre on pots acabar en unmalestar a l'hora de fer la teva vida quotidiana.
4. Fes un estudi en el teu entorn per identificar situacions que ocasionen estrès en tu mateix i en els teus companys i amics.
Algunes...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • tecniques de reducció de l'estrés i l'ansietat

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS