L'Impostor

Páginas: 3 (581 palabras) Publicado: 19 de junio de 2012
[pic]





[pic]









Nom:


Assignatura:Català


Curs: 2 ESO


















[pic]







Pg.1 :Index





Pg.2 :Resum





Pg.3:Personatges





Pg.4 :Opinio personal





Pg.5 :Bibliografia.Pg:1
[pic]





L’Eduard va a viure amb el seu oncle Miquel per que el seu pare es va morir quan ell tenia dotze anys i la seva mare als quinze. Tota la seva família es pensavaque en Miquel era ric però l’Eduard va descobrir que no ho era, que era un estafador que robava les carteres dels turistes i estafava a la gent venent la mateixa propietat a un parell de persones.Un dia que l’Eduard va a passejar pel carrer veu una al·lota que li agrada molt, que decideix seguir-la abeura on viu. Telefonant als veïns de devora la casa de la al·lota aconsegueix el seu numero detelèfon i li demana com es nom i si vol sortir amb ell i li diu que si.
Un dia plujós decideix anar a la part Sud de l’illa però perd el bus de tornada i es queda a dormir al carrer ,però plou i noes pot aixoplugar a cap banda i decideix anar a la platja.
S’amaga davall un quiosc però de cop comensa a sentir picades i veu que esta envoltat de mosquits. Al matí va a fer una volta per la platjai es troba Susanna que havia anat a la casa que tenia la seva família allà.
El dia següent en Miquel i l’Eduard agafen un autobús a Paguera , caminant pel bosc arriben a Fornells.
Caminant cap aponent varen trobar un reixat que tenia un forat ,varen passar a l’altre banda i van arribar a una caleta.
A dalt damunt un penyal hi havia una casa .A l’Eduard li va venir ganes de fer-se un banyet ala platja. Desprès en Miquel va dir-li que el dia següent hauria de dur un paper que deia les instruccions per com podria aconseguir el Degas robat en aquella casa ,i li donarien una motxilla amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS