L'infern de marta

Páginas: 8 (1766 palabras) Publicado: 4 de enero de 2012
L’ INFERN
DE
MARTA.

I.E.S FEDERICA MONTSENY
FANI ALGABA SANCHIS 4ºESO C

1.FITXA BIBLIOGRÀFICA.

* Títol: L’infern de Marta
* Autor: Pasqual Alapont
* Editorial: Bromera
* Nombre de Pàgines: 16O
* Data d’edició: 7/3/2003

2.SIPNOSIS.
Es parla de la desaparició de una jove que s’anomena Isabel Forteza.
Marta,esta moltcontenta, ja que va deixar de viure en la casa dels seus pares al Vedat ,i es va ha anar a viure a Valencia a casa de Marta i Julia , les seues amigues que estaven estudiant la carrera de Dret amb ella, perquè com que Marta vivia massa lluny de la universitat, decideix anar-se’n amb elles . Elles de vegades ixen per la nit de festa, y una de les vegades que ixen, Jofre, els presenta a Hèctor, que sesuposa que esta fent una tesis de Dret.
Hèctor no para de fixar-se en Marta, però com que ella havia acabat de eixir de una relació, molt llarga,no volia estar amb ningú,tot y això ixen del bar, i van a el passeig de la platja, y entre Hèctor i Marta passa alguna cosa.
Temps al temps Hèctor es va fent amb Marta, li mana rams de Flors , la espera en totes les classes,la segueix per tots el llocs,fins que aconsegueix que Marta el perdone, sense saber que, el que ella estava fent no era una bona decisió ,i que al final s’acabaria arrepentint.
Aleshores comencen a eixir junts,i a ser me inseparables que mai. Una nit , els cinc amics queden i decideixen anar-se’n a una discoteca, i allí dins les xiques opten per separar-se dels xics un ratet i seguir la festa. Però quant, Hèctor es troba ambMarta fora de la discoteca la comença a agafar del cabells, i a pegar-li.
Els dies següent Hèctor no parava de anar darrere de ella,cridar-li etc,i al final Marta acaba perdonant a Hèctor. Marta, moltes vegades te por de les seues reaccions, i un dia que estaven donant una volta, Marta li pregunta per un anell que portava, Hèctor es fica nerviós, encara que marta l’estava picant però de broma,perquè a ella li’n donava un poc igual, però al final acaba ficant-se violent, i enmig de el carrer li pega. Però com la vegada passada , als dies següents Marta torna a perdonar a Hèctor.
Un dia Hèctor li parla a Marta de que a ella el que li feia falta era una moto, per que així podrien anar mes a menut al Vedat a veure els seus pares, y podria portar-la a llocs molt bonics a passar el dia.Temps després, el dia de Nadal, Marta li regala una moto a Hèctor, i eixe mateix dia es van al Vedat a menjar a casa del seus pares ells dos.Com que el dies de Nadal , Julia i Carme se n’anaven amb les seues famílies, Marta li diu a Hèctor que si es volia anar a viure amb ell fins que vingueren elles, però el final,Hèctor acaba quedant-se definitivament allí vivint amb elles. Al principi les cosesanaven bé, pero al final es van fer insuportables, Hèctor no feia res en la casa, tan sols sabia manar,i Juli y Carme acaben agafant-li mania. Com que Hèctor volia tirar a les dos xiques de la casa, un dia quant Julia es dutxava va entrar, i al eixir Julia de la dutxa se’l va veure allí, Hèctor la va acosar .
I uns dies desprès com que les xiques ja estaven molt fartes , van decidir anar-se’n delpis, deixant a soles a Hèctor i a Marta.
Marta al final es va anar convertint en la criada d’ell, el senyoret no feia res en casa,tan sols sabia mirar la televisió i beure cervesa, i Marta no podia fer-ho tot.
Com que s’estaven quedant sense diners, a Marta li toca ficar-se a Treballar en bar de copes, deixant enrere el ultima any de dret que li faltava per terminar la carrera.
Hèctor laconvida un dia a dinar, al centre, i allí en el bar Marta es troba amb un antic professor seu, Hèctor comença a ficar-se gelós, i com que anava un poc begut comença a vacil·lar-li al professor, ell no veu molt bé a Marta , i quant Hèctor es va al quart de bany, el professor li diu que si li passava alguna cosa se la podia contar, Marta volia contar-s’ho , però no podia, al arribar Hèctor el professor...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • L'Infern De Marta
  • L'infern de marta
  • L'infern de marta
  • Resum l'infern de marta
  • Resum l'infern de marta
  • L'infern de marta
  • l'infern de marta
  • L'Infern De Marta Pasqual Alapont

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS