L'Infern De Marta

Páginas: 3 (597 palabras) Publicado: 22 de febrero de 2013
L'infern de Marta

Autora:Pasqual Alapont

Tema: Una adolescent que sofrix maltracte psicologic i físic del seu nuvi,es relata els canvis que sofrix la seua personalitat i salut.

Personatges:Marta: Adolescent insegura que acaba de sofrir una ruptura, estudia dret i es molt simpatica i divertida. Coneix a un xicot anomenat Hector del qual s'enamora. Comença a predre pes, a sofrirmaltractes, a perdre amics, a canviar la seua personalitat fins a arribar a un estat de sumisió, a mantenir economicament a Hector i quasi perd el seu fill a les entranyes (estava embarassada d'Hector) i laseua vida. Les seues amigues Júlia i Carme la salven de la mort gracies a la seua intervenció final i les seus cosnstants consells

Hector: Adolescent maltractador, manipulador i assasí que patixuna obsesió de possesió per Marta. Utilitza tot tipus de mentides i histories falses per justificar el seu comportament i no donar un pal a l'aigua. Separa a Marta de les seues amigues per a que nopuguen interferir dient que si son putes o son mentideres, etc. Pot donar una molt bona impressió de portes cap a fora pero es com un llop amb pell d'ovella. Es el autor de l'assasinat d'Isabel Orteza.Encara que diu que son pare es un empresari i sa mare una important cantant d'opera, en realitat son simplement gent de poble. Te dos personalitats, la falsa (es un bon xicot) i la vertadera (dimoni).Jofre: Homenás gran i fort de carácter apacible, es molt inteligent i posseix un cotxe en qual quasi no cap. Es un amic de Marta.

Marcel: Exnuvi de Marta, es va anar a Amsterdam per que li vaeixir l'oferta i perque necessitaba espai.

Júlia: Es un poc seriosa, es una de les companyes de pis de Marta.

Carme: Canviant com una banderola i sempre amb ganes de broma, no te ni un poc devergonya i diu sempre el que pensa. Es una de les amigues i companyeres de Marta.

Esteve i Maria: Pares de Marta.

Vicent Jordà: Antic professor de Marta, va veure com la maltractaven i com que ella...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • L'infern de marta
  • L'infern de marta
  • Resum l'infern de marta
  • Resum l'infern de marta
  • L'infern de marta
  • L'infern de marta
  • l'infern de marta
  • L'Infern De Marta Pasqual Alapont

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS