L'Estrella De Sis Mons

Páginas: 3 (651 palabras) Publicado: 12 de abril de 2012
L' estrella dels sis móns

- Quina es la missió del telescopi espacial Kepler?

La missió del telescopi espacial Kepler és la de buscar altres planetes que tinguin un tamany similar al de laterra, per poder estudiar-los i veure si es troben a una zona habitable. El telescopi kepler es troba en òrbita al voltant del Sol i capta les variacions de llum de les estrelles.

- Des de quan està enòrbita aquest telescopi espacial?

El telescopi espacial Kepler va ser llançat per la NASA des de Cabo Cañaveral el sis de març de 2009. La seva missió finalitzarà a finals de l'any 2012.

- Quèés un exoplaneta?

Un exoplaneta és aquell que orbita al voltant d'una estrella diferent del Sol, i que, per tant, no pertany al sistema solar.

- Definiu el concepte de zona habitable.

És unaregió circunstelar on, si es trobés un planeta rocós amb massa de entre 0,6 i 10 masses terrestres, i una pressió atmosfèrica superior a 6,1 mb, la lluminositat i el flux de radiacions permetirien lapresència d'aigua en estat líquid.

- Determineu quines altres condicions són fonamentals per afavorir el desenvolupament i la permanència de formes de vida.

Altres condicions fonamentals perafavorir el desenvolupament i la permanènia de formes de vida serien la existencia d'una atmosfera similar a la de la Terra que protegís dels rajos ultraviolats, també sería necessaria la existencia deplantes que transformessin el dioxid de carboni en oxigen.

- Quina és la zona habitable del sistema solar?

La zona habitable del nostre sistema solar és la zona que hi ha entre les òrbites deVenus i Mart.

- Què ha descobert el telescopi Kepler?

Fins al moment el telescopi Kepler ha descobert dotze estrelles(Kepler-4, Kepler-5, Kepler-6, Kepler-7, Kepler-8, Kepler-9, Kepler-10,Kepler-11, GSC 03549-02811 ,GSC 03547-01402 , 16 Cygni B i GSC 03561-02092 ). També ha descobert 706 planetes dels quals només uns 60 aproximadament tindrien el tamany terrestre( el doble de tamany, o...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Monse
  • monse
  • Monse
  • mons
  • Monse
  • monse
  • Mons
  • Monse

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS