L'holocaust

Páginas: 2 (301 palabras) Publicado: 11 de diciembre de 2013
Opinió del documental

No hi ha moltes paraules que puguin demostrar el dolor que va crear l'holocaust igual que també costa expressar tots els sentiments queprovoca. Es podria dir que causa una gran ira contra els nazis, ràbia, etc. però tota paraula és suau pel genocidi que va ocórrer.

No es pot arribar a entendrecom una persona pot arribar a fer tant de mal en una societat on es creia que es tenia un mínim de cultura. No hi ha cap excusa per tots aquells que hi vanparticipar, perquè la culpa la van tenir tots, dir que només seguien ordres és una gran ximpleria.

Molts milions de persones van morir en els camps de concentració, jafos perquè els afusellaven, perquè els posaven en cambres de gas o perquè feien experiments amb ells. Totes eren persones innocents que només per no ser de laraça ària havien de morir. Crec que és un pensament molt estúpid, la veritat és que no ho se com encara hi ha persones que segueixen tenint la mateixa creença.

Seque el documental no pot arribar a transmetre tot el que van veure aquelles pobres persones tot hi així hi ha més que suficient per veure que és una total bogeria ique no hi ha dret que aquella gent tingués que patir tot allò sense cap culpa. No se com van poder arribar a tal barbaritat ni tampoc entenc com en l'actualitatels jueus després que els seus avantpassats sofrissin tant ara ells estan fent el mateix, són coses que no puc entendre, si no és solucionen aquestes coses nopodrem millorar mai, ja que això l'únic que mostra és que ens estem enrederint en comptes d'anar avançant com tindríem que fer.




David Alsina Uribe
2n BB
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • L'Holocaust
  • La negació de l’holocaust quins són els límits de la intervenció legítima de l’estat segons aquesta doctrina? èmfasi en el...

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS