L'Impressionisme

Páginas: 4 (985 palabras) Publicado: 22 de abril de 2012
[pic]












[pic]







[pic]




















Mar Hernández Magaña 4ESO C
INDEXImpresionisme ………………………………………………,,.. p3


Impresionisme Caracteristiques ……………………………….p3


Impresioniesme i Autors ………………………………………p4




Pos-Impresionisme i Autors…………………………………...p4 i 5


Bbibliografia ……………………………………………………p6




























































L’IMPRESIONISME : és un moviment plàstic que es vadesenvolupar a partir de la segona meitat del segle XIX a Europa ?principalment a França? caracteritzat, a grans trets, per l'intent de plasmar la llum (la «impressió» visual) i l'instant, sensereparar en la identitat d'allò que la projectava.


Les característiques del moviment són, en primer lloc, el gust pel paisatge. Aquest procedeix directament dels paisajistas francesos Corot il'Escola de Barbizon. La pràctica generalitzada del paisatge dels impresionistas va donar lloc a importants conseqüències, com la implantació definitiva de la pintura a l'aire lliure, i la fixació del'interès en els aspectes més efímers i fugaços de la naturalesa, el mar, el cel, els núvols, el sol, etc. Una altra d'elles va ser l'execució de sèries, en un intent per captar el fugaç, elscentelleigs de la llum i del color, com autèntics protagonistes del quadre i a més el desdeny pels sistemes acadèmics de composició, predominant en elles l'asimetría. La projecció cap als llocs oberts elspermet a més, treballar amb la llum natural i amb els colors purs, sense carrejar.

Altra de les caracteristiques que cal destacar és el realisme, la captació de trossos de vida, l'intentd'aprehender el món visible tal com es veu .



Per ultim destacaré que en la pintura tradicional els colors es barrejaven de forma indiscriminada en la paleta, els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • L'Impressionisme 1860
  • L'Impressionisme

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS